News Flash:

Acest amestesc e foarte banal si totusi trateaza multe probleme de sanatate. Cum se prepara

22 Ianuarie 2018
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
mix

Medicina traditionala chinezeasca a foloseste aceasta combinatia de miere si scortisoara de mii de ani de zile. Ambele ingrediente au proprietati curative puternice, pentru care au fost apreciate de-a lungul istoriei si sunt utilizate pe scara larga chiar si astazi ca un remediu natural.
Uleiul esential gasit in scortisoara, iar enzimele din miere au proprietati antibacteriene si antimicrobiene, ceea ce inseamna ca ucid bacteriile si microorganismele daunatoare din organism si inhiba cresterea lor.
Printre problemele rezolvate de acest remediu naturist se numara si:

Probleme cu inima
Se amesteca miere si scortisoara pentru a crea o pasta si se unge pe o felie de paine pentru micul dejun. Consumul zilnic al acestei paste va scadea nivelul de colesterol „rau” si va reduce riscul de boli de inima si atac de cord.

Artrita
Adauga o lingurita de scortisoara si doua linguri de miere intr-un pahar cu apa calduta. Consumati-l dimineata si seara si pentru a atenua simptomele artritei cronice.

Infectii ale vezicii biliare
Se adauga o lingurita de miere si doua linguri de scortisoara intr-un pahar cu apa calduta. Consumarea zilnica a aceastei bauturi va actiona ca un antibiotic natural, distrugand microbii care cauzeaza infectii ale vezicii biliare.

Colesterol ridicat
Se adauga trei lingurite de scortisoara la sol, impreuna cu doua linguri de miere intr-o ceasca de ceai. Aceasta bautura va reduce nivelul de colesterol „rau” in cateva ore.

Raceala
Pentru a vindeca o raceala, tuse, si probleme de respiratie, sa ia o lingura de miere amestecata cu un sfert de lingurita de scortisoara, timp de cel putin trei zile la rand.

Intarirea sistemului Imunitar

Proprietatile antibacteriene si antimicrobiene mentionate mai sus ale amestecului de miere-scortisoara ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si lupta impotriva virusurilor si bacteriilor, precum si gripa.

Dureri de stomac
Durerile de stomac si ulcerele pot fi usor indepartate cu un aport regulat de scortisoara si miere.

Slabire
Daca doriti cu nerabdare sa pierdeti in greutate, se adauga miere si scortisoara macinata intr-un pahar cu apa si se fierbe. Consumati in mod regulat, primul lucru dimineata, cu aproximativ 30 de minute inainte de micul dejun.

Probleme ale pielii
Folositi pudra de scortisoara si pasta de miere pentru a rezolva problema cu acneea. Aplica-l pe zonele critice inainte de a merge la culcare si spalati-va atunci cand va treziti.

Par mai puternic
Pentru a preveni caderea parului, se prepara urmatorul amestec: o lingura de miere, o lingurita de scortisoara si o lingura de ulei de masline. Se aplica pe scalp si asteptati cel putin 5 minute inainte de spalare. Pentru rezultate optime, pastrati aceasta masca timp de 15 minute.
 


colesterol ridicat raceala slabire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005541 (s)