News Flash:

Ce se intampla daca razi rosiile crude pe o razatoare pentru branza (VIDEO)

10 Martie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
rosii rase
Rosiile contin o multime de vitamine, nutrienti si antioxidanti benefici organismului nostru. O portie generoasa din aceasta leguma miraculoasa ajuta la mentinerea aspectului estetic al pielii, la intarirea oaselor diminuand osteoporoza, la imbunatatirea vederii si a functiilor multor organe din corpul nostru. E ideal sa consumam la fiecare masa rosii proaspete preparate in diverse moduri, iar exemplul din acest filmulet este cat se poate de edificator.
Rosiile consumate in stare proaspata sunt preferate de multi dintre noi, iar sosul pregatit de acest bucatar poate fi o reteta ideala. Pentru inceput barbatul ia doua rosii mari si proaspete pe care le taie in jumatati pe orizontala. Apoi asaza intr-un bol o razatoare de branza si rade jumatatile de rosii in asa fel incat ramane doar pielita subtire, iar tot miezul zemos se scurge in bol.
Acest sos proaspat de rosii este asezonat cu ulei de masline, putina sare, piper macinat si frunze de busuioc abia culese si tocate marunt. Toata aceasta compozitie se toarna peste o portie de spaghete fierte asezate pe un platou. In bucatarie, astfel de trucuri simple pot imbogati gustul preparatelor noastre si de asemenea le ofera prospetime si savoare. Prietenii nostri vor fi incantati sa deguste un astfel de sos racoritor de rosii si cu siguranta vor mai dori o portie.

Galerie Video


rosiile edificator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005706 (s)