News Flash:

Afla ce iti rezerva astazi astrele

10 Martie 2017
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
zodiac
Berbec

Stai si chibzuieste profund, matur, fara graba, pentru ca poti gasi o cale noua de evolutie intr-un proiect important. Nu te aventura, insa, ia-o incet, verifica toate informatiile pe care le culegi, si aseaza-le pe toate ca intr-o biblioteca foarte bine organizata, pana ce se va forma o imagine de ansamblu foarte clara. Viziunea ta moderna si originala va da roade foarte bine candva, caci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decat cei din jurul tau, care sunt mai demodati, mai conservatori, mai fricosi sa incerce ceva nou. Prin exemplu personal, ii vei convinge ca ai dreptate si intr-o zi vor fi de acord cu tine. Nu renunta deci sa fii original sau diferit: acesta e atuul tau!


Taur

Viata nu e echitabila niciodata, ca atare, daca tu esti acum pe val si urci spre victorie, altul, alaturi de tine, sufera o mare pierdere. Orice meci are un invins si un invingator. Orice joc are castig si pierdere. Acum tu bucura-te ca esti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet esecul celui de langa tine. Asta e, roata norocului se invarte intruna… Alta data tu erai cel invins care isi plangea esecul in timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde iti era locul: in varf. Incarca-te de acest sentiment minunat al victoriei, si nu te mai gandi ca altul plateste un pret pentru reusita ta. N-ai platit si tu de atatea ori inainte?

Gemeni

Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

Rac

Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate. Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

Leu

Mai vin si momente in care trebuie sa stai departe de oamenii pe care ii iubesti sau de lucrurile care iti fac placere. Sunt sacrificii trecatoare, dar care au un rol extraordinar. Stand departe de ceea ce iubesti tu cel mai mult, lipsit o vreme de sursa ta principala de fericire si de energie pozitiva, vei sti sa apreciezi si mai mult acea resursa in clipa cand o vei regasi. Stai o vreme departe de ceea ce iti incarca inima de iubire, dar cand te vei intoarce sau se va intoarce la tine, vei iubi cu si mai multa pasiune, vei aprecia cu si mai multa incantare, semn ca uneori o astfel de distantare e benefica!

Fecioara

Deschide-ti inima pentru ca vin azi spre tine senzatii, trairi, emotii care-ti vor mangaia simturile. Pe toate caile senzoriale si extrasenzoriale iti parvin azi informatii sau raspunsuri folositoare, de parca ai fi in conexiune directa cu divinitatea sau cu universul. Ca e un cantec auzit la radio, o pala de vant, un parfum prins din zbor, o lumina oglindita intr-un geam, toate aceste semnale ale cerurilor vin exact catre tine, nu sunt simple coincidente! Toate iti confirma ca esti ocrotit, ca esti pe drumul cel bun, ca primesti toate resursele potrivite. Mai trebuie doar ca si tu sa participi activ la acest superb spectacol.

Balanta

Esti indrumat sa mergi pe o cale cu care nu esti de acord, pentru ca pare a fi mult prea indrazneata pentru un conservator ca tine. Simti ca exista prea multe riscuri, ca nu esti pregatit pentru ceva atat de avangardist si ai prefera sa-ti continui sensul cu care erai obisnuit. Tu nu te adaptezi schimbarilor bruste, mai ales daca sunt si foarte originale sau ciudate. Tu ai prefera un drum pe care merge toata lumea, cai deja batatorite, metode deja folosite si verificate, dar de data aceasta va trebui sa accepti si schimbarile cu un oarecare iz revolutionar. Nu suporti rebelii, dar azi trebuie sa fii unul dintre ei!

Scorpion

Nu te crampona de fleacurile absolut normale din drumul oricarui om catre succes, pentru ca, dupa ce vei trece peste ele, vei spune ca totul a fost extrem de usor. Daca stai si te chinui cu fiecare maruntis ce se iveste, pierzi timp pretios, energie folositoare si poate si oportunitati excelente, ca atare treci peste aceste hopuri zambind, ca si cum n-ar conta sau nici macar n-ar exista. Da, se stie ca ai tendinta de a vedea o piedica banala ca pe un dezastru, totusi incearca s-o ignori sau s-o tratezi ca pe ceva absolut normal.

Sagetator

Fiinta solara ce esti, te incarci de la soare si stralucesti, pur si simplu. Ceea ce realizezi e motiv de afirmare, de lauda, de mandrie, dar e si punct de plecare intr-o aventura noua si mai grozava. La tine, succesele merg din unul intr-altul, adica o reusita deja atinsa nu te face sa te culci pe laurii victoriei si sa jubilezi, ci deja treci la nivelul urmator. E ca si cum termini liceul, treci la facultate, urci la master si nu te opresti pana… cine stie unde! Continua-ti ascensiunea cu curaj si incredere, constient fiind de valoarea ta. Lauda-te chiar, pentru ca trebuie sa afle si altii cat de bun esti.

Capricorn

Joci un rol important intr-un proiect de care depind si altii. Iti dai seama ce responsabilitate imensa porti pe umeri si faci tot ce poti ca sa nu-i dezamagesti. Esti in pozitia de creator, de strateg, de invatator pentru altii, pentru ca lumea presupune ca tu detii deja toate informatiile de a ajunge la succes si te urmeaza intocmai. Da, poate esti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie sa recunosti ca, desi esti in fruntea plutonului, si tu mai inveti inca din mers. Recunosti ca nu le stii sau nu le poti tu chiar pe toate, ci chiar si asa mai ai inca surprize de transformat in experienta!

Varsator

Ceea ce faci acum cu entuziasm si energie pozitiva evolueaza ca la carte, incat vei ajunge repede la rezultatele visate. Incearca sa mai atragi si pe altii in barca ta, pentru ca ai mare nevoie de sustinere, de imbarbatare, de o motivatie, si acestea vin doar prin intermediul unor tovarasi veseli, optimisti, care iti ridica moralul. Cand ii vezi pe ei atat de entuziasmati, nu poti sta pe margine si nici nu poti vedea doar piedicile. Molipseste-te de energia lor pozitiva, pentru ca e o atitudine de invingator, asa cum ai si tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se contureaza la orizont. Nu e departe!

Pesti

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii. Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.

Sursa: teotrandafir.com 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006019 (s)