News Flash:

Cei mai vulcanici barbati, in functie de zodie

9 Martie 2017
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
cearta
Nu de putine ori s-a intamplat sa ne confruntam cu situatii enervante care ne scot cu totul din minti iar modul in care reactionam si le facem fata este diferit in functie de fiecare zodie in parte.
Astrele si Planetele au ceva de spus si de aceasta data si ele sunt cele care ne influenteaza in mare parte aceasta latura a personalitatii. Cand vine vorba de barbati, haideti sa vedem, in cele ce urmeaza, care sunt cei mai vulcanici, cum reactioneaza si cum isi pot tempera iesirile.
Scorpion
Un barbat puternic care iubeste cu patos si care are un comportament si caracter extrem de dificil si de incoerent. Cand sunt intr-o relatie stabila si simt cã se aflã pe teren minat, incep sa se poarte paranoia si sa se gandeasca la cele mai intunecate moduri de a se razbuna. Exagereaza privind greselile si repercursiunile acestora asupra lor si starii lor emotionale, sunt gelosi si posesivi iar o relatie cu un asemenea barbat te poate afecta emotional mai tare decat ai putea realiza.
Berbec
Nativii acestei zodii sunt indiferenti, independenti si de-a dreptul nemilosi in momentul in care o persoana draga le-a gresit. Vor avea diferite iesiri nervoase sau se vor gandi la noi moduri si metode de a le intoarce “favorul”. Sa te abati din calea lui cand il vezi nervos deoarece si violenta isi poate face aparitia. Poate jigni fara a se gandi la persoanele din jur sau la sentimentele interlocutorului.
Capricorn
Capricornii nu-si asuma absolut nici un fel de greseala. Pun mare accent pe situatia materiala, ascensiunea profesionala si au o incredere incredibila in ei. Cand o persoana le zdruncina tabloul perfect in care sunt ilustrati, se enerveaza la culme si ii vor sterge de la “inima”. Sunt extrem de fermi, directi si nu se gandesc deloc cand vine vorba de luarea unor decizii importante privitoarea la pastrarea sau nu, a unor persoane nesemnificative in viata lor.
Pesti
Dupa cum am mai spus, nativii Pesti au o latura artistica ce ii indruma spre sensibilitate, iubire, sentimente si afectiune. In momentul in care sunt refuzati, se inchid in mintea lor, poarta dialoguri cu ei insisi pentru a-si da seama cu ce au gresit. Sunt extrem de frustrati si aduna foarte multa ranchiuna iar atunci cand explodeaza, ar fi bine sa nu le fii in preajma deoarece isteria atinge cote maxime. Se va ajunge foarte usor la violenta verbala si rareori la cea fizica.
Sagetator
Sagetatorul este un iubitor de frumos si-si doreste mereu sa exploateze orice colt al lumii nemaivazut si nemaintalnit de nimeni altcineva. Este un independent, o persoana libera, iar atunci cand se simte prins in mreje, va cauta orice cale de scapare si-si va iesi din fire extraordinar de usor, in momentul in care nu-i reuseste. Daca in relatie nu este destul de increzator in ceea ce priveste seriozitatea persoanei iubite, va deveni de-a dreptul suspicios si va profita de orice ocazie pentru a isca si cea mai mica cearta.

scorpion berbec capricorn pesti sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)