News Flash:

Ce plante te pot scapa de boli, in functie de zodia ta

6 August 2014
2264 Vizualizari | 0 Comentarii
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Busuiocul este planta ta cu puteri miraculoase, asa ca foloseste-o cat de des poti. Nu uia nici de usturoi sau aloe vera, si ele te pot feri de boli ale sistemului imunitar.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ceaiul de menta e delicios si te poate feri si de problemele de digestie pe care le ai sau pe care le poti avea. Foloseste leustean pentru ciorbe, dar si ghimbir sau piper.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru tine este simplu, dintre marar, patrunjel, oregano sau salvie trebuie sa iti placa ceva. Foloseste cat mai des aceste plante, iar pe langa asta, poti incerca si lavanda pentru relaxare si calmare.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Chiar daca nu ai probleme de sanatate, nu strica sa incerci sa previi aparitia acestora. Ar fi indicat sa ai in casa cimbru si patrunjel, si daca iti place usturoiul, incearca sa il folosesti in toate mancarurile care permit acest lucru.

Leu (22 iulie - 22 august)

Bea ceai de galbenele si foloseste cuisoare atunci cand gatesti, singur iti vor face bine la sanatate. Nu trebuie sa uiti nici de usturoi sau rozmarin, cartofii la cuptor cu aceste condimente sunt magnifici.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Foloseste menta ca si condiment, dar si ca ceai daca ai probleme digestive. Nu uita nici de ghimbir sau de lavanda, te vor ajuta mult la sistemul nervos.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Socul si cimbrul iti pot ameliora diverse afectiuni sau te pot feri de ele dinainte ca ele sa se fi instalat. Si macrisul e bun, asa ca nu ezita sa il culegi atunci cand mergi la tara.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o multime de plante din care poti sa alegi, dar cele mai potrivite organismului tau sunt patrunjelul, busuiocul si urzica. Nici de usturoi sau mustar nu trebuie sa te feresti, acestea iti pun sangele in miscare si iti dau energie.
 

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica sa mananci mai multe feluri de mancare cu urzici, dar nici ceaiurile din papadie sau coada-calului nu trebuie uitate. Mai mult decat atat, condimenteaza-ti preparatele cu salvie, ghimbir si nu uita de magicul usturoi.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Daca nu esti o buna bucatareasa inca, roag-o pe mama ta sa iti puna sfecla rosie la borcan, va fi delicioasa ca muraturi si te va ajuta si la sanatate. Foloseste ghimbir si mult piper, dar nici sofranul nu e de uitat.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Ceaiul de papadie iti displace profund, mai mult ca sigur, dar habar nu ai cat de mult te poate ajuta sa scapi de boli. Indulceste-l si tine din cand in cand o astfel de cura. Poti opta si pentru ghimbir, sub orice forma doresti, fie ca si condiment, fie ca ceai. 

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Orice ceai e bun, doar ca trebuie consumat cu masura in functie de plantele pe care le contine. Organismul tau reactioneaza foarte bine la musetel, urzica si linistitorul tei. Mai mult decat atat, folseste chimenul pentru gustari sau aperitive. (sursa: eva.ro)

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006844 (s)