News Flash:

Ce nume a ales Celia pentru cel de-al doilea copil al ei. „Mi-e teama sa nu nasc cu Covid ”

21 Ianuarie 2022
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Celia

Celia este pe ultima sută de metri cu sarcina. Artista va aduce pe lume in cateva zile o fetita si deja a stabilit toate detaliile legate de marele moment. Celia va naste prin cezariana si tot ce spera este ca nasterea sa decurga in conditii normale, mai ales ca, in ultima perioada, starea ei de sanatate nu a fost chiar cea mai buna.

Anul 2022 va fi unul plin de provocari pentru Celia. Vedeta va deveni mamica pentru a doua oara si, asa cum a declarat, de data asta nu isi mai face griji ca nu se va descurca. La primul copil, emotiile au fost mult mai mari, dar acum, avand atata experienta in spate, de abia asteapta marele moment pentru a-si tine fetita in brate.

In ultima vreme, Celia a avut parte numai de peritii cu sarcina. De parca nu erau suficiente griji care vin la pachet cu o noua sarcina, Celia a mai fost infectata si cu varianta Omicron. Vedeta s-a panicat foarte tare, mai ales ca sarcina avansata nu ii permitea sa urmeze vreun tratament. Acum, artista se simte mult mai bine si este pregatita sa faca fata celei de-a doua minuni a ei.

„Voi avea o fetita intr-o luna si trei zile. Voi naste prin cezariana si o va chema Clara Maria. Cred ca ma voi descurca mai bine cu ea in brate decat cu ea in burtica. Am insomnii si dureri de oase. Ma trezesc noaptea din ora in ora. Mie mi-a fost teama sa nu nasc cu Covid”, a declarat Celia in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005966 (s)