News Flash:

Ce inseamna cand visezi ca inoti si nu ajungi la mal

11 Martie 2018
981 Vizualizari | 0 Comentarii
inot

Interpretarea viselor in care inoti si nu poti ajunge la mal se refera in general la neputinta de a ajunge la un anumit stadiu sau la o implinire personala.
Daca visezi ca inoti cu disperare intr-un lac si nu poti sa ajungi la mal este un semn de obstacole majore pe care o sa le intampini in activitatea sau in profesia ta, o sa ai dificultati de comunicare cu alte persoane cu care ai angajamente si astfel iti va fi foarte greu sa iti duci la implinire proiectele.
Visul in care inoti in general reflecta o stare de bine si impliniri, semnifica reusite in plan material sau de alta natura, dar daca te chinui in zadar sa ajung la mal atunci visul ia o intorsatura negativa ce anunta mai degraba un esec, un esec temporar mai bine spus.

Daca in viata reala esti in fata unui examen sau test, indiferent de ce natura sau in ce domeniu, visul te anunta ca s-ar putea sa nu il treci, este nevoie sa te pregatesti mai temeinic in aceasta privinta.
In situatia in care inoti intr-un rau si vrei sa ajungi la mal dar nu poti inseamna ca in viata reala o sa ai de facut drumuri lungi si fara spor, o sa te pregatesti de o calatorie undeva mai departe pentru o afacere dar nu va iesi asa cum te astepti. Visul in aceasta ipostaza prezinta esecul unei calatorii sau delegatii de serviciu.

Daca in realitate ai de rezolvat treburi importante la locul de munca si visezi asa ceva este un semn ca nu o sa poti sa realizezi ceea ce doresti, o sa apara fel de fel de amanunte si amanari de plan care te vor intarzia destul de mult incat sa nu iti iasa mai nimic pana la urma. Visul in aceasta ipostaza reprezinta incurcaturi mari care te vor afecta destul de mult si iti vor scade moralul simtitor.
Daca inoti intr-un lac limpede si nu reusesti sa te apropi de mal este un semn ca in relatia ta amoroasa vor aparea niste probleme cauzate de factori vechi, discutii neincheiate si care au ramas in coada de peste, o sa se iveasca noi ocazii de certuri si scantei pentru ca nu reusiti sa ajungeti la un numitor comun. In aceasta scena este posibil sa nu poti pune capat unui subiect destul de fierbinte care a incins spiritele amandurora.
Daca visezi ca inoti intr-o apa murdara si vrei sa ajungi la mal dar nu esti in stare atunci este posibil ca in realitate sa suferi de vreo boala de care nu poti sa scapi cu usurinta indiferent de ce tratamente urmezi.

Acelasi vis poate sa ilustreze si niste remuscari pe care le ai si de care nu poti sa scapi pentru a-ti usura inima, s-ar putea ca in scurt timp sa iti reapara in viata o persoana care o sa iti reproseze ceva si vei cadea in depresie.
Daca visezi ca inoti in mare si sunt valuri iar tu nu poti sa ajungi la tarm este un semn ca in viata reala ceva o sa te distraga de la activitatea normala, o sa cazi intr-o lentoare prelungita sau o sa te plictisesti sa mai faci munca de rutina la serviciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)