News Flash:

Ce industrie s-a dezvoltat mai mult acum, decat înainte de pandemie?

3 August 2020
1179 Vizualizari | 0 Comentarii

Unele industrii au suferit consecințe enorme din cauza pandemiei de coranavirus, altele însă s-au dezvoltat uimitor de mult. Pandemia de Covid-19 a schimbat așteptările anului 2020. De exemplu, industria de videochat a realizat profituri mult mai mari în ultimile luni, probabil din cauza izolării la domiciliu din America de Nord.

Numărul de utilizatori a crescut enorm pe site-urile de videochat, iar fetele care fac acest job, au câștiguri mari, ce depășesc și 12.000 de dolari într-o perioadă de 2-3 săptămâni. Și proprietarul unui renumit studio videochat Constanța a observat creșterea solicitărilor venite din partea unor clienți străini, mai ales din America.

Audiența site-urilor de profil a crescut în România, dar și în alte țări ale lumii, cu 10-15%, pe fondul pandemiei de coronavirus. De asemenea, în această perioadă au crescut semnificativ și vânzările la anumite categorii de bunuri, cum ar fi de exemplu: abonamentele la servicii de jocuri, la portalul Netflix și alte aplicații de filme online, la cărți, jocuri de masă, bunuri creative și la alte lucruri necesare pentru hobby.

Anumite portaluri de filme au introdus abonamente mai ieftine, special pentru oamenii care urmăresc conținutul pe smartphone, iar asta a produs o creștere a numărului de utilizatori. Platformele de streaming au fost foarte mult utilizate din cauza izolării la domiciliu, în perioada pandemiei.

Cel mai simplu mod de a lucra în această perioadă și de a câștiga mulți bani este să lucrezi la un studio de videochat. Foarte multe fete din țara noastră au ales acest job din cauza crizei de locuri de muncă ce s-a produs din cauza pandemiei de Covid-19. Ele pot lucra de acasă, deși job-ul de acest fel nu este chiar ușor. Motivul pentru care fetele lucrează în industria de videochat este că obțin venituri foarte mari și au astfel posibilitatea de a strânge bani și de a-i investi într-o afacere.

Lucrul în această industrie este foarte bine plătit în prezent, pentru că numărul de utilizatori a crescut. Persoanele care lucrează de acasă, în acest domeniu, au avantajul de a câștiga mulți bani și de a-și schimba situația financiară. Ele aleg acest job cu normă întreagă sau uneori în varianta part-time, în funcție de cât timp liber au la dispoziție. Lumea modernă este o lume a comodității, iar multe fete ajung să-și dorească doar să aibă bani, să se bucure de confort și de o viață fără lipsuri.

Succesul acestei industrii este clar și impresionant în anul 2020. Numărul de utilizatori a crescut enorm, iar asta a adus câștiguri fabuloase și patronilor acestor companii și fetelor angajate. Pe lângă divertisment și îmbunătățirea vieții, fetele spun că preferă să aibă un job în confortul casei, care să le aducă și salarii mari.

Există și alte joburi online, din care fetele ar putea alege, însă multe dintre ele sunt dezamăgite de faptul că în alte domenii se cere experiență. Asta este adevărat, în anul 2020, din cauza pandemiei, numărul de locuri de muncă a scăzut, iar concurența este mult mai mare. Unii angajatori, datorită importanței lor la nivel local, au în plan să aleagă doar persoane cu experiență, fapt pentru care selectează cu cea mai mare atenție persoanele care se prezintă la interviuri. Chiar și în domeniul vânzărilor se cere experiență, iar în plus se preferă persoanele mai tinere, care au vârsta de cel mult 35 de ani și care au și un aspect fizic mai atrăgător.

Găsirea unui loc de muncă a devenit o mare problemă în ziua de astăzi, când numărul de șomeri este mare. În ceea privește piața ocupării forței de muncă pentru manageri, putem spune că este mai stabilă, pentru că digitizarea și noile forme de organizare vor necesita angajarea unui număr tot mai mare de directori și experți în acest domeniu. Totuși concurența dintre candidați este foarte puternică și aici, se ține cont de experiență, abilități personale și interpersonale, capacitatea de negociere, de adaptare la diferite situații neașteptate, de stres și multe alte aspecte.

Galerie Foto

Bzt_2_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005880 (s)