News Flash:

Ce greutati intampina mamele de gemeni?

17 Aprilie 2018
849 Vizualizari | 0 Comentarii
mama gemeni2

Daca nu te asteptai sa ai gemeni si vestea te-a luat putin prin surprindere, ar trebui sa stii ce greutati intampina mamele de gemeni. Pentru ca multe dintre acestea sunt incomparabile cu viata mamelor cu un singur copil, mai ales avand in vedere faptul ca timpul nu se dilata si ca nu iti cresc si doua maini in plus pentru a avea grija de cei mici. Iata ce greutati intampina mamele de gemeni!

De ce este mai dificila viata mamelor de gemeni?

1. Totul se face la dublu, chiar si vizitele la doctor

Fiecare vizita la doctor va dura de doua ori mai mult decat in cazul viitoarelor mamici cu un singur copil, avand in vedere faptul ca doctorul trebuie sa monitorizeze cu atentie evolutia ambilor copii. De asemenea, s-ar putea ca medicul sa-ti spuna sa treci mai des pe la cabinet, pentru a preveni si detecta orice problema care poate aparea cat mai repede posibil. Pe langa partea medicala a sarcinii cu doi copii, va trebui sa cumperi si mai multe hainute.

2. Oamenii nu vor ezita sa comenteze diferite lucruri despre greutatea ta

In cazul oricarei sarcini, viitoarea mamica castiga cateva kilograme in plus.

Nu numai ca un mic om creste in interiorul mamicilor, insa este vorba si despre un exces de apa si un volum al sangelui crescut, precum si un nou organ - placenta. Sansele sunt ca mamele sa aiba un control prea scazut asupra kilogramelor in plus pe care le castiga in aceasta perioada. Iar oamenii nu vor ezita sa comenteze tot felul de lucruri incomode in legatura cu greutatea ta. 

3. Trebuie sa ai grija de doua vieti in loc de una

In timpul ultrasunetelor, personalul medical va fi foarte atent pentru a se asigura ca monitorizeaza corect copilul de fiecare data, astfel incat evolutia este normala si corecta. Este destul de stresant sa treci prin acest proces cu un singur copil, iar cand trebuie sa tii evidenta a doua vieti, lucrurile se complica si mai tare. Odata ce sarcina progreseaza, multe femei devin obsedate de urmarirea numarului de lovituri in burtica pe care le simt de la copilul lor. Ei bine, incearca sa faci acest lucru nestiind ale cui picioare se misca! 

Iar recuperarea pentru mamele de gemeni este mai lunga, insa, dupa cum spuneam, si bucuriile vor veni tot la dublu.

sursa: eva.ro


gemeni mamelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004777 (s)