News Flash:

Semne care iti arata ca este momentul sa te tunzi

17 Aprilie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
tuns

Parul se degradeaza de-a lungul timpului, in special in zona varfurilor, de aceea este necesar sa te tunzi regulat. Iata cateva semne importante care iti arata ca ar trebui sa-ti scurtezi parul:

Parul tau pare sa nu mai creasca

Varfurile sunt zona imbatranita a parului tau. Nu este o coincidenta ca acestea sunt primele care care se degradeaza, au un aspect neplacut si se rup usor atunci cand te perii. Daca astepti prea mult intre doua tunsori, varfurile devin puternic degradate si se rup tot mai mult pe zi ce trece. De aceea vei avea senzatia ca parul tau nu mai creste.

Gasesti bucatele de par pe chiuveta

Daca te piepteni deasupra chiuvetei si gasesti de fiecare data bucatele mici de par, este un semn clar sa varfurile tale sunt puternic degradate. Pentru ca se freaca de haine pe parcursul zilei si de perna in timp ce dormi, varfurile se tocesc si formeaza zone vulnerabile, de unde apoi se rup. 

Parul ondulat are o forma triunghiulara

Atunci cand parul ondulat are mai mult volum la varfuri si poate fi foarte dificil de coafat, este un alt semn ca ai nevoie de o tunsoare.

Varfurile tocite nu sunt netede si din aceasta cauza tind sa se incurce. Vor crea astfel mai mult volum in partea de jos, rezultatul fiind o tunsoare ce pare triunghiulara, cu mai putin volum in crestet.

Se incurca usor

Un alt semn care iti arata ca trebuie sa te tunzi. Firele degradate adera unele de altele din cauza faptului ca nu mai sunt acoperite uniform de stratul neted format din cuticule. Cuticulele ravasite fac ca firele sa se lipeasca unele de altele si sa se incurce mult mai usor.

Iti tii permanent parul prins

Nu are legatura cu parul degradat, dar este un semnal important care iti arata ca este cazul sa faci o schimbare. Daca de cele mai multe ori parul tau este prins intr-o coada la spate sau un coc, atunci este cazul sa alegi o tunsoare care sa te puna in valoare si


parul varfurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)