News Flash:

Masca cu capsuni pentru un ten fresh

14 Aprilie 2018
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
masca de capsuni 590x360

Foarte bogate si in vitamine si minerale (vitamina C, potasiu, fier, sodium), capsunile exfoliaza, indeparteaza impuritatile, dar in aceasi masura reduc petele de roseata si umflaturile. Antioxidantiipe care ii contin capsunile repara pielea, stimuland producerea de celule noi. De aici deriva si urmatorul mare beneficiu al acestor fructe: efectul antiimbratanire.

Capsunile sunt recomandate persoanelor cu tenul gras datorita proprietatilor lor astringente. Fructele imbunatatesc textura tenului uleios si diminueaza excesul de sebum. Insa, daca iti doresti sa-ti reimprospatezi tenul, o masca cu capsuni este binevenita si daca ai tenul mai uscat sau normal.

Iata cum se prepara si utilizeaza corect o masca cu capsuni:

1. Pune opt-noua capsuni intr-un bol si paseaza-le cu o furculita pana obtii o pasta.

2. Adauga trei linguri de miere si amesteca pana cand se omogenizeaza.

3. Aplica masca cu gesturi delicate, iar apoi intinde-te si relaxeaza-te timp de 10-15 minute.

4. Indeparteaza cu apa calda, sterge-ti bine fata si aplica o lotiune hidratanta.

5. Poti adauga o lingura de ulei de masline/jojoba si o lingura de zeama de lamaie la compozitia de mai sus in cazul in care ai tenul gras.

Inainte de a aplica masca, curata-ti fata cu un gel de curatare. Foloseste apa termala pentru fata cat de des poti, deoarece nu este dura ca si apa de la robinet. Masca se aplica incepand de la barbie si inaintand spre pometi si frunte. Se aplica apoi pe nas si pe aripioarele nasului spre obraji. Lasa o zona libera imprejurul ochilor, sprancenelor si gurii. Apoi, intinde masca si pe gat, de jos in sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006056 (s)