News Flash:

Ce au făcut Kate Middleton și Meghan Markle în onoarea Reginei Elisabeta

16 Septembrie 2022
403 Vizualizari | 0 Comentarii
306965714 675529653937923 1580181964093720399 n

Kate Middleton și Meghan Markle au adus, într-un mod deosebit, un ultim omagiu celei care a fost Regina Elisabeta a II-a, suverana Regatului Unit și a altor 14 state. Cele două cumnate au purtat bijuterii – tribut când au participat lala ceremonia de mutare a sicriului Reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster.

Gest emoționant în memoria Reginei Angliei

Kate Middleton, soția Prințului William, a fost investită cu titlul de Prințesă de Wales, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ca semn de prețuire pentru cea care a fost Regină și care a îndrăgit-o foarte mult, Kate a ales să poarte la ceremonia de mutare a sicriului de la Palatul Buckingham la Westminster, o broșă deosebită. Este vorba chiar despre bijuteria pe care însuși Regina a purtat-o în timpul unei vizite în Seoul, Coreea de Sud, în 1999.

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, soția Prințului William a mai purtat această broșă în 2017 în Belgia, la ceremonia de comemorare a Bătăliei de la Passchendaele, dar și în 2018, în Londra, la Festivalul Comemorării.

Pe de altă parte, soția Prințului Harry, Meghan Markle, a ales să poarte la același eveniment, o pereche de cercei cu diamante și perle pe care i-a primit în dar de la Regină în 2018, înaintea primei apariții publice cu Harry.

Ducesa de Cambridge și ducesa de Sussex au fost alături de soții lor, nepoții Reginei, la ceremonia de mutare a sicriului cu trupul neînsuflețit al Reginei de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster unde va sta până luni, 19 septembrie, ziua înmormântării.

Moartea Reginei i-a apropiat pe prinții William și Harry

Trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a a fost un eveniment trist pentru întreaga lume. Cei mai afectați de această pierdere imensă au fost și sunt, fără dar și poate, membrii Familiei Regale. De altfel, Prințul William a declarat că a pierdut, înainte de toate, o bunică, și apoi pe Regină. Cei doi frați au avut o relație rece în ultima perioadă, după ce Harry a renunțat la atribuțiile regale. Iată că moartea Reginei i-a apropiat și i-a făcut să spargă zidul care îi despărțea.

Potrivit presei britanice, Prințul William și Prințul Harry au purtat negocieri 45 de minute înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor după moartea Reginei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005780 (s)