News Flash:

Ce a declarat Catalin Botezatu dupa ce a fost amendat de politie fix de ziua lui. „Ce voiati, sa-mi cante Aleluia?”

7 Decembrie 2021
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a implinit recent 55 de ani! Marele designer de moda a declarat in prima instanta ca nu isi doreste sa organizeze nimic special cu ocazia aniversarii sale. Se pare ca planurile s-au schimbat, iar mai multe persoane din showbizul romanesc au dansat alaturi de sarbatorit intr-un local din nordul Capitalei. Din pacate pentru acestia, politia a decis sa faca un control de rutina si a oprit petrecerea organizata de marele creator de haine.

 Politia a intrat in local la ora 21:15, desi muzica era oprita de la ora 21:00. Acestia au mentionat ca in interior se aflau 15 persoane. Patronul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea programului de functionare si inca 10.000 de lei pentru ca locatia functiona in regim de club, potrivir celor de la Viva.

”I-am invitat la ora 16.00, dar unele vedete au venit pe la ora 18.00. Au plecat la 21.00. Eu, la ora 21.20, eram acasa. Inainte de a pleca, au venit, la ora 21.03, doi politisti. Au stat in cadrul usii, ca sa se uite, si sa vorbeasca cu chelnerii. Mai erau si cateva fete de la PR si cinci bodyguarzi. Ne retrageam.” a recunoscut Catalin Botezatu.

„Se pregateau deja mesele pentru a doua zi. Dar, amenzi se dau tot timpul. Amenzi iau toate cluburile unde se danseaza. Se considera ca daca te ridici in picioare trebuie sa pui masca de protectie. Dar, ce era sa fac?! S-au adus patru torturi. Invitatii s-au ridicat in picioare,  fara masca. Mi-au cantat ”La multi ani!”. Ce era, sa stea jos, ca la priveghi?! Sa-mi cante ”Alelulia”?”, a declarat Catalin Botezatu, in exclusivitate pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)