News Flash:

Cazare si hrana gratis pentru cadrele medicale care trateza pancienti cu coronavirus

3 Aprilie 2020
612 Vizualizari | 0 Comentarii

Consilierii judeteni din Timis au aprobat alocarea a peste 400.000 lei pentru contractarea de servicii de cazare si masa pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean Timisoara care vor trata pacienti cu coronavirus.

Maternitatea Bega (aflata sub umbrela Spitalului Judetean Timisoara) interneaza, de cateva zile, doar pacienti cu coronavirus. In sedinta extraordinara de vineri, consilierii judeteni au alocat 420.000 lei pentru cazare si masa in cazul a o suta de medici, asistente si infirmiere.

    „Trebuie sa venim in sprijinul Spitalului Judetean, Maternitatii Bega, pentru a le asigura cazarea celor care lucreaza in spital, pe perioada de criza. Am alocat 420.000 lei pentru contractele de cazare si masa pentru a incheia contracte cu operatorii disponibili sa ne sprijine in acest sens. Serviciul de achizitii va face prin calea de urgenta atribuire directa. Putem incheia doar pana la data de 16 aprilie contractul, cand este decretata starea de urgenta. In cazul in care se emite un nou ordin de stare de urgenta vom prelungi acest demers”, a declarat Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007891 (s)