News Flash:

‘Afaceri’ pe timp de pandemie de coronavirus. Escroci prinsi in flagrant de politisti in Banat

27 Martie 2020
752 Vizualizari | 0 Comentarii

In plina pandemie de coronavirus unii se gandesc doar la propriul buzunar si cauta tot felul de metode sa pacaleasca oamenii si asa speriati de amploarea pe care a luat-o raspandirea virusului.

Doi indivizi in varsta de 28, respectiv 29 de ani, din Resita si Bocsa, s-au gandit sa faca bani in timpul pandemiei pretinzand ca dezinfecteaza locuintele oamenilor. Zi si facut.

Au luat doua recipiente de pulverizat, le-au umplut cu apa amestecata cu detergent de rufe si au plecat prin satul Ersig. Aici le spuneau oamenilor ca pentru o anumita suma de bani le pot dezinfecta locuintele.

Cei doi escroci au fost prinsi insa de o patrula a Politiei, care circula prin localitate pentru a se asigura ca oamenii respecta noile restrictii impuse prin Ordonanta Militara 3. Politistii le-au cerut celor doi declaratiile pe proprie raspundere obligatorii si au descoperit ca unul nu avea asa ceva, iar celalalt o completase cu date nereale. Astfel, cel doi barbati s-au ales cu cate o amenda de 5000 de lei.

Pe langa sanctiune, antreprenorii de ocazie s-au ales si cu dosar penal pentru tentativa la inselaciune si fals in declaratii, iar cercetarile vor continua sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Resita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)