News Flash:

CAZ SOCANT la Vaslui! Un tanar dintr-un centru de plasament avea ascuns un pistol in chiloti

6 Martie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
pistol cu bile
Un adolescent din Vaslui a ascuns un pistol in chiloti. Descoperirea socanta a fost facuta de un asistent maternal al centrului de unde baiatul de 16 ani a fugit. Politistii au demarat o ancheta ca sa afle cum a intrat adolescentul in posesia armei.
Tanarul a fost gasit de politisti, in noaptea de duminica spre luni, dormind intr-o masina din Barlad. Anchetatorii au aflat ca adolescentul de 16 ani fugise de la centrul de plasament, dupa ce s-a certat cu familia care-l ingrijeste.
Dupa ce a fost dus la Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Copilului Exploatat, Neglijat si Exploatat (CPRUANE), baiatul a fost obligat sa faca un dus.
Asistentul maternal a observat atunci ca tanarul ascundea in lenjeria intima un pistol si a sunat imediat la 112, scrie vremeanoua.ro.
„Angajatii centrului, unde a fost predat minorul, ne-au sesizat ca asupra acestuia a fost gasit un pistol. Arma a fost ridicata de catre politisti si urmeaza a fi expertizata pentru a se stabili daca face parte din categoria celor suspuse autorizarii, daca este functionala si care este provenienta acesteia. Cercetarile vor fi continuate de catre Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.
Baiatul le-a spus politistilor ca ar avea arma de la un prieten, al carui tata lucreaza in Armata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005664 (s)