News Flash:

Catalin Homor, seful CNAIR, a fost revocat din functie

11 Ianuarie 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin homor
Consiliul de Administratie al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunarii Generale a Actionarilor pentru a analiza activitatea si realizarea obiectivelor contractului de mandat al Directorului General Catalin Homor. In cadrul sedintei, membrii CA au decis revocarea acestuia din functie.
„In cadrul sedintei, membrii Consiliului de Administratie au constatat deficiente de gestionare a activitatilor CNAIR din ultima perioada si au decis revocarea din functie a directorului general, Catalin Homor”, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Ministerul Transporturilor.
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dispus Corpului de Control sa efectueze la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a existentei mijloacelor si materialelor necesare deszapezirii (utilaje speciale si starea de functionare a acestora, stocuri de material antiderapant si combustibil), a situatiei contractelor cu societati private pentru deszapezire si a modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszapezire.
„In data de 10 ianuarie 2017, Consiliul de Administratie al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunarii Generale a Actionarilor pentru a analiza activitatea si realizarea obiectivelor contractului de mandat al directorului general Catalin Homor”, se mai arata in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006657 (s)