News Flash:

Catalin Botezatu nu sustine femeile care devin mame la varste fragede. „De ce sa o nenorocesti?”

3 Decembrie 2021
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Botezatu

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuti designeri de la noi din tara, dar si unul dintre cei mai ravniti burlaci. In afara de relatia pe care a avut cu Bianca Dragusanu si de care a vorbit toata lumea, Catalin a decis sa nu se mai afiseze cu toate domnisoarele care trec prin viata lui.

Catalin Botezatu a fost mereu genul de persoana care s-a focusat pe cariera si, probabil, tocmai de aceea la capitolul sentimental nu sta la fel de bine. Prin viata designerului au trecut multe femei, toate puternice si independe, dar se pare ca nu l-au convins pe Bote sa le pastreze in viata lui. Fiind mereu focusat pe cariera si pe performanta in acest domeniu, Catalin are o alta conceptie despre familie si despre trendul din ziua de azi in care femeile aleg sa devina mame tinere, inainte de a sti ce le place pe plan profesional.

Catalin Botezatu a fost invitat in emisiunea „Fara Filtru” si nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Creatorul a fost mereu o persoana asumata si a avut pareri argumentat de fiecare data. Cele mai recente afirmatii s-ar putea sa supere o parte din mamici.

„Da, un copil il faci dupa 30 de ani. Vorbim din punctul de vedere al unei femei. De ce sa o distrugi din prima? Sa i-l pui pe ala mic in brate, hat, sa-l alapteze. Oricum, asta mi se pare no way! Nu, las-o sa-si faca o cariera, sa vezi ce vrea, sa se regaseasca intr-un job. Dupa vorbim de un copil.”, a spus Catalin Botezatu la „Fara filtru”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006124 (s)