News Flash:

Catalin Botezatu, marturisire surprinzatoare: "Ea e mama copilului meu". Ce a declarat tanara sexy

10 Decembrie 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
cataloin

Saptamana trecuta, Catalin Botezatu a implinit 51 de ani, dar, datorita trucurilor sale de frumusete, arata ca la 40 de ani. In cadrul unui interviu oferit recent, creatorul de moda a dezvaluit unul dintre secretele sale de pret.
Desi initial nu si-a dorit sa isi sarbatoareasca ziua de nastere, Catalin Botezatu a cedat insistentelor unui prieten. Astfel, creatorul de moda si prietenii sai au petrecut pe 3 decembrie intr-un club de lux din Bucuresti. Printre vedetele care i-au fost aproape aproape se numara: Catinca Roman, Ramona Badulescu, Dana Savuica si Ozana Barabancea.
 
 In toiul petrecerii, Catalin Botezatu a facut un anunt supriza: isi doreste sa devina tata.
 
"Ea e mama copilului meu. A zis ca darul nu mi-l mai da ca e mama copilului meu. Am facut si Revelionul impreuna am inceput anul cu ea, il termin cu ea, ii fac un copil. E prea frumoasa sa nu-i fac un copil!", a spus Catalin Botezatu despre o tanara bruneta, invitata la petrecere.
 
 Tanara  sexy a confirmat m[rturisirile designerului.
 
"Cadoul meu pentru el este un copilas. Am inceput treaba, da!", a spus tanara.

De ziua lui, celebrul designer a petrecut prin munca, dar si distractie. Atunci, el a vorbit despre cea mai mare dezamagire chiar la ceas aniversar: cineva important nu l-a sunat sa-l felicite.

"Cadou... am primit o petrecere in club, iar la micul dejun, conducerea hotelului a pus poza mea pe perete alaturi de mai mule celebritati care au vizitat hotelul. Imi doresc sa fiu linistit, sa fiu sanatos. Daca anul incepe cu dreptul si din punct de vedere emotional, acolo Sus cineva ma iubeste. Am asteptat un telefon si o urare de la cineva, dar nu a venit. Am primit peste 10.000 de mesaje, de pe toate continentele si aceste lucruri ma fac fericit, chiar daca nu am primit acel telefon pe care il asteptam", a spus Catalin Botezatu in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006123 (s)