News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

8 Decembrie 2017
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Horoscop 8 decembrie 2017 – Berbec
Ai parte de o zi cu totul speciala, in care ai putea renunta, de bunavoie, la motivele de conflict care ti-au afectat relatiile cele mai importante.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Taur
Exista pericolul sa iti amintesti astazi de toate nemultumirile legate de colegi sau de superiori si sa vrei sa le exprimi, ca sa te eliberezi de ele. Poate te gandesti de doua ori inainte sa deschizi gura; ai putea tulbura apele si strica relatiile cu toti cei carora le faci reprosuri.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Gemeni

Ar fi bine sa temperezi impulsurile razboinice care te incearca azi, pentru ca iti pot afecta relatiile cu cei dragi. Ai putea, mai bine, sa pui umarul la reconstructia sau imbunatatirea, dupa caz, a acestor relatii.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Rac

Este indicat sa lasi in urma toate supararile provocate de cei din familie, ca sa nu devina o povara inutila pe umerii tai. Ai mai multe de castigat daca esti generos si te arati dispus sa ierti.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Leu

Te pregatesti pentru o etapa de maxima implicare in treburile casei si ale familie. Astazi poti face ordine in prioritatile tale, tinand cont nu numai de dorintele proprii, ci si de solicitarile apropiatilor.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Fecioara

Este important sa eviti exagerarile – de exemplu, sa nu ceri ceva ce stii ca nu ti se cuvine sau sa faci o nedreptate doar pentru ca speri sa obtii ceva pentru tine. Acestea se pot intoarce impotriva ta.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Balanta

Dispare motivatia din spatele unor conflicte pe care nu le-ai putut controla. Incepand de astazi, treci la treburi mai serioase, cum ar fi finantele personale. Ai destule de pus la punct in acest domeniu.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Scorpion

Capeti un plus de vointa si de determinare, dar fondul pe care apar aceste impulsuri este unul negativ, pentru ca esti orientat spre razbunare sau spre o dreptate stramba. Nu va iesi nimic bun din asta, mai bine stai si cugeta un pic, inainte sa faci lucruri pe care le vei regreta mai incolo.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Sagetator

Renunti de bunavoie la pretentiile pe care le-ai avut fata de prieteni, protectori sau rude si care brusc ti se par lipsite de sens. In plus, ai nevoie de liniste acum, mai mult decat de orice altceva.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Capricorn

Te bucuri pentru planurile pe care ti le-ai facut si ai impresia ca vor merge inainte fara niciun fel de piedici. Ar fi bine sa te pregatesti sufleteste pentru schimbari neprevazute. Sa te bazezi pe un singur scenariu, pe care sa-l crezi infailibil, e o mare greseala.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Varsator

Ai acumulat multe nemultumiri, iar acum trebuie sa te eliberezi de ele. Nu de alta, dar mai ai putin si explodezi! O simpla criza de nervi, in starea in care te afli, te-ar consuma enorm.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Pesti

Ai ajuns la finalul unor cheltuieli care-ti trunchiau periodic bugetul sau al unor demersuri care ar fi putut sa iti aduca venituri mai mari. S-ar putea stinge si conflictele legate de aceste chestiuni.


gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009022 (s)