News Flash:

Cat dureaza un maraton sexual si cum ii faci fata

30 Ianuarie 2017
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1

Un sexaton sau un maraton sexual poate dura cateva ore sau chiar toata noaptea. Sexatonul este de asa natura incat chiar si cei mai experimentati si energici amanti trebuie sa dea tot din ei pentru a rezista si e preferabil sa isi duca partenera din orgasm in orgasm. Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii inainte de un sexaton este foarte simplu. Pastreaza intotdeauna o sticla de apa la indemana pentru a preveni deshidratarea. Si, daca intr-adevar iti doresti un sexaton, tine minte urmatoarele:

Concentreaza-te asupra ei
Daca ai nevoie de o pauza in timpul sexatonului sau tocmai ai terminat, incearca sa te concentrezi asupra partenerei. Poti sa o mangai, sa o alinti, sa o atingi, sa o saruti, sa o rasfeti facandu-i sex oral etc. Dar pauza nu trebuie neaparat sa aiba de-a face cu sexul. Ei ii va placea chiar si daca numai o imbratisezi si o mangai. Exista multe modalitati de a fi apropiati si intimi in timpul unei pauze de sexaton. Partenera ta va fi cu siguranta incantata daca te concentrezi asupra ei dupa ce ai avut orgasm. In plus, poti aduce in joaca "un prieten special" - vibratorul.

Prea mult alcool nu iti va face bine
Alcoolul cu siguranta iti poate induce mai usor starea de spirit necesara unui sexaton. Dar iti poate da si o stare de spirit incomoda daca ai consumat prea mult. Alcoolul in cantitati prea mare va face sa-ti fie si mai greu sa-ti mentii erectia si chiar te va impiedica sa ajungi la orgasm pentru ceva timp. Blocarea orgasmului pentru o perioada de timp poate sa sune bine, dar problema este ca erectia devine mai slaba in timpul actului sexual daca ai baut prea mult. Si acest lucru se poate transforma intr-o problema. Deci, fii atent atunci cand vine vorba de alcool. Acesta poate face sa-ti fie foarte greu sa rezisti unui sexaton.

Nu termina prea repede
Alege pozitii sexuale care sa nu te excite prea tare si nu iti declanseaza orgasmul prea repede. Probabil stii cel mai bine pozitiile care te ajuta sa rezisti mai mult. Unii rezista mai mult in pozitia misionarului, altii atunci cand femeia sta deasupra, altii prefera pe la spate sau in orice alta pozitie in care stiu ca pot rezista mai mult.
Schimba pozitia daca simti ca devii epuizat, daca iti pierzi erectia sau ai probleme in a-ti stapani orgasmul. Astfel vei putea sa faci sex pentru mai mult timp. Sa iti stapanesti orgasmul in timpul unui sexaton este o sarcina delicata. Te poate surprinde cand te astepti mai putin. Dar stapanirea orgasmului este cea care iti pastreaza erectia si pasiunea in echilibru in timpul unui sexaton.

Tine minte totusi ca un orgasm nu inseamna ca sexatonul a luat sfarsit. Poti sa iei o pauza dupa orgasm si sa continui cat mai curand este pregatit din nou. Un sexaton este grozav si pentru incercarea unor noi pozitii sexuale.

Foloseste-ti imaginatia
Sexul este un termen larg, astfel incat nu ar trebui sa intri un rutina in timpul unui sexaton. Sexul inseamna mai mult decat penetrare si sex oral. Poti folosi si jucarii sexuale sau chiar ceva mai delicios, cum ar fi inghetata, ciocolata, sos de caramel, frisca etc.

Nu uita de lubrifiant
Un sexaton de obicei dureaza destul de mult si este obositor. Daca bei un pahar cu apa in timpul sexatonului te poate ajuta sa previi deshidratarea. Si nu uita sa ai lubrifiant la indemana pentru a pastra partile importante umede tot timpul. Inainte de a incepe un sexaton, cauta cel mai bun lubrifiant pentru tine. Daca folosesti prezervativ, fii atent sa iei un lubrifiant corespunzator si utilizeaza-l din plin pentru a preveni uscarea vaginului. In cazul in care vaginul nu este suficient de umed, frecarea poate conduce la ruperea prezervativului.
Sexgen.ro


sexaton foloseste-ti imaginatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)