News Flash:

BREAKING NEWS: Sorin Grindeanu: Sedinta de Guvern de urgenta duminica pentru abrogarea OUG 13

4 Februarie 2017
874 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu 1
Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

''Folosesc termenul abrogare pentru că aşa este...Am văzut dezbatere inclusiv din acest punct de vedere, e termenul folosit de către Administraţia Prezidenţială atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi calea legală - abrogare, prorogare ca să nu intre în vigoare, ca să fiu cât se poate de clar'', a anunţat el la Palatul Victoria.

Prim-ministrul a precizat că a ascultat, a văzut şi a auzit în aceste zile multe opinii - ale colegilor din partid, din coaliţie, din politică, ale oamenilor simpli. ''Am auzit vocea străzii'', a menţionat şeful Executivului.

''Nu vrea şi nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorinţă de a se ajunge la aşa ceva'', a argumentat Grindeanu.

 
El a subliniat însă că deciziile CCR sunt obligatorii pentru toţi cetăţenii României şi este normal ca în cel mai scurt timp să-şi găsească transpunerea în lege.

Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei îşi asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunţat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007100 (s)