News Flash:

TRAGEDIE in centrul Iasului: Doua persoane au murit nevinovate in urma unui accident groaznic. Soferul vinovat a fugit

4 Februarie 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
log
Unul dintre cele mai grave accidente de pe raza municipiului Iasi din acest an avut loc in urma cu putin timp in Podu Ros. Circulatia este complet blocata in acest moment.

Sunt implicate cinci autoturisme in accident: doua autoturisme Audi, o Dacia Logan, un Ford Ka si inca un autoturism marca Ford.

Soferul autoturismului Audi cu nr IS-15-YCE se indrepta dinspre Nicolina spre Podu Ros. La baza podului a trecut pe culoare rosie a semaforului intrand in coliziune cu un autoturism Dacia Logan care iesea dinspre Liceul Racovita. In urma impactului deosebit de violent, Loganul a fost proiectat in alte  trei autoturisme care circulau regulamentar. 

Oamenii legii au incercuit zona pentru a impiedica accesul persoanelor. 

Din primele informatii , soferul de pe Dacia Logan a decedat, iar alte trei persoane sunt in stare deosebit de grava.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri, patru ambulante,  mai multe echipaje de la politia rutiera si de la politia locala, cat si o echipa de criminalisti.

UPDATE:

Autorul accidentului din Podu Ros, soferul autoturismul marca Audi cu numarul de inmatriculare IS-15-YCE se pare ca a fugit de la locul accidentului si in aceste momente este cautat de catre organele de politie. 

UPDATE:

Soferul care a fugit de la locul accidentului se numeste Claudiu Marian Pasnicu. 

UPDATE:


Martorii de la fata locului sustin ca soferul autoturismului Audi ar fi intrat pe contrasens in intersectie, depasind mai multe masini stationate si trecand pe culoarea rosie a semaforului. 

La fata locului au ajuns si cei de la IML Iasi pentru a trasnporta una din victime. 

UPDATE:

In acest moment sunt doua persoane decedate, sot si sotie, pasageri in unul din autoturismele implicate in accident.

UPDATE:


Soferul fugar a fost vazut de martori fugind de la locul accidentului, el fiind imbracat intr-un hanorac galben, adidasi rosii si avea fata acoperita, fiind vizibile urme de sange. 

"In aceste momente politistii il cauta pe autorul accidentului", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013947 (s)