News Flash:

BOMBA! Mariana Moculescu se intoarce in bratele lui Horia Moculescu?

3 Iulie 2016
2506 Vizualizari | 0 Comentarii
mariana moculescu2
Dupa ani de zile in care nu au vrut sa mai auda unul de celalalt decat in contextul unui scandal, Mariana Moculescu si Horia Moculescu ar putea ingropa securea razboiului si sa faca, intr-un final, pace. Initiativa ar putea veni chiar din partea fostei sotii a compozitorului. Cuprinsa de nostalgii, Mariana Moculescu a marturisit la WOWbiz ca nu regreta casnicia cu Horia Moculescu, mai mult decat atat, si-ar dori sa se impace si cu el.
Telespectatorii au avut ocazia sa vada o alta fata a Marianei Moculescu, miercuri seara, la WOWbiz. In cadrul unui interviu prin telefon, Mariana si-a adus aminte de vremurile de odinioara dintre ea si fostul sot, primele momente romantice dintre ei si a recunonoscut ca daca ar fi sa dea timpul inapoi, ar proceda cu totul diferit.
"Sunt mandra ca am fost casatorita cu Horia Moculescu si aproape aroganta pentru ca inca ii port numele si ii voi purta pana la moarte. Imi pare rau ca s-au intamplat toate acele lucruri. Daca as da timpul inapoi, as proceda altfel. Nu as  divorta de Horia, nu m-as fi recasatorit a doua oara, nu l-as fi intalnit pe Cristi Marin si as fi avut o familie fericita alaturi de un mare compozitor. In momentele bune era un sot desavarsit.  Imi spunea, te rog, nu fi taranca, lasa-te iubita. Horia m-a initiat 100%  in arta erotica. Eu am fost virgina pana la 20 de nai si nu stiam cu ce se mancau toate nebuniile. Imi aduc aminte cum s-a consumat actul nostru intim. Eu am primit de la Horia  100 de trandafiri roz superbi, mari, am luat toate petalele cat el era la dus si am acoperit patul cu toate petalele. 
Mi-as dori sa ma impac, dar el cu siguranta nu mai accepta. Simt o dragoste imensa. Dintre toti barabtii pe care i-am cunocu as vrea sa fiu cu Horia si chiar sa ii mai fac un copil", a spus Mariana Moculescu.

mariana moculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)