News Flash:

BOMBA! Conflict la varf in PSD intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu

27 Ianuarie 2018
1656 Vizualizari | 1 Comentarii
dragnea

O sursa din partid a povestit, pentru DC News, o confruntare inimaginabila desfasurata in Cex-ul de vineri.

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu.

Popa ar fi tinut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. La un moment dat, a intervenit Codrin Stefanescu, care a spus ca nu putem sa propunem in fata a milioane de alegatori o astfel de alegere. Mai exact, Popa in detrimentul Ecaterinei Andronescu, in contextul in care detine cea mai mare notorietate din partid, „chiar mai mare decat a mea", a spus Codrin Stefanescu. „Daca iesim cu aceasta propunere in fata electoratului, vom avea mai probleme. Voi, cei care il sustineti pe Popa, nu o sa puteti explica", ar fi spus Codrin Stefanescu.

Dialog Dragnea - Stefanescu

In acest moment, nervos, Dragnea l-a intrerupt pe Stefanescu. In cele ce urmeaza va redam dialogul dintre cei doi, potrivit sursei:

Dragnea: Nu ii faci un bine lui Cati cu vorbele astea.
Stefanescu: De ce iti permiti sa ma intrerupi?
Dragnea: Imi permit pentru ca pot.
Stefanescu: Si eu pot sa te intrerup. Pot sa spun lucruri nespuse care te intrerup pe tine de tot.
Dragnea: Te intrerup pentru ca sunt inca presedintele partidului.
Stefanescu: Inca!

Vot

Ulterior, spiritele s-au potolit, trecandu-se la vot. In timp ce Popa a primit 49 de voturi, Andronescu doar 11. Alaturi de Codrin Stefanescu, au mai votat Vrancea, Dambovita, Giurgiu, Braila, Buzau, Gabriela Firea si patru primari de Sector (doi au lipsit).

Au inghetat

In sala a fost soc. Auzisem pe surse, dar nu am crezut, zvonuri potrivit carora ar exista tensiuni intre Dragnea si Stefanescu. In urma situatiei de astazi, s-a demonstrat ca asa stau lucrurile, declara sursa.

In momentul disputei, Codrin Stefanescu statea langa Buzatu si Stanescu, care au inghetat, mai zice sursa, in sala fiind un moment de consternare.

A doua sursa

Un lider de organizatie ne-a confirmat ca au fost candidaturile trase in mod ciudat, parca la ordin pana in momentul votului. Stroe, Nassar, Dobre s-au retras inainte de vot, totul a semanat cu o executie a fostului grup din jurul lui Tudose si Badalau. S-a creat o stare inconfortabila, spune sursa.

Totodata, am intrebat sursa ce spune despre conflictul Dragnea – Stefanescu. Cu Oprisan erau lucrurile clare, am fost surprinsi, disputa a fost pe fata si extrem de dura, incat am inteles ca lucrurile nu stau bine in partid, si, intr-adevar, am fost surprinsi ca a fost votat un necunoscut in locul Ecaterinei Andronescu, ceea ce este greu de tolerat, spune sursa.

De mentionat ca multi dintre cei prezenti nu au ridicat mana la vot.

A treia sursa

De asemenea, am discutat si cu un alt membru al CEx. La fel, a declarat ca nu se astepta la asa ceva. A mai spus ca judetele cu presedinti interimari, inca nealesi, i-au aprobat lui Dragnea toti ministrii. De unde au venit peste noapte  niste necunoscuti? Multi nici nu ii cunoastem. Nu i-a vazut nimeni la televizor pana azi, sa faca ceva pentru partid.

Intrebata de disputa, a treia sursa ne-a confirmat ca a generat stupoare in CEx. Nu ne asteptam la riposta lui Stefanescu. Suntem ingrijorati pentru ca sa te iei de Stefanescu si Andronescu ne distruge pe toti. Nu mai spunem cum va fi la electorat.

Am incercat sa luam legatura cu Buzatu si Stefanescu, insa pana la aceasta ora cei doi nu au putut fi contactati.


dc news valentin popa liviu dragnea codrin stefanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

costi  | #10572
Astia reprezinta PSD-ul,au interese commune,asa ca nu va faceti iluzii!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006705 (s)