News Flash:

Birou Unic functional la Camera de Comert Timis

2 Iulie 2016
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
camera de comert timis
La Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara a devenit functional noul Birou Unic. Firmele vor putea, intr-un singur loc, sa obtina toate informatiile si documentele necesare din partea reprezentantilor institutiilor deconcentrate din Timis.
Cei care doresc sa infiinteze o noua afacere sau sa o dezvolte pe cea existenta si au nevoie de avize de la reprezentantii unitatilor deconcentrate au din aceasta saptamana la dispozitie un loc unde vor gasi reprezentanti ale acestora. Intr-un timp scurt, intr-un singur loc, cei care au nevoie de informatii, acte sau avize, le pot obtine facil, fara prea multe eforturi sau cozi interminabile. Camera de Comert Comert Timis a inaugurat, din aceasta saptamana, o astfel de unitate un loc unde o data pe saptamana vor fi prezenti, pentru cateva ore, specialisti ai autoritatilor.
Un numar de 13 reprezentante judetene ale unitatilor administrative deconcentrate vor fi prezente in fiecare marti, de la ora 9 la 12, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, in cadrul unui Birou Unic, un loc unde vor da lamuriri oamenilor de afaceri, oferindu-le toate documentele si avizele necesare activitatii.
Initiativa acestui Birou Unic apartine Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Pentru inceput, la acest birou vor fi reprezentate Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Timis; Agentia pentru Protectia Mediului Timis; Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest Timisoara; Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Vest Timis; Directia Agricola Judeteana Timis; Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara; Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis; Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis; Inspectoratul de Politie Judetean Timis / Serviciul Investigarea Criminalitatii Economice; Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat”al Judetului Timis; Inspectoratul Teritorial de Munca Timis; Primaria Municipiului Timisoara / Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Gestiune Spatii Publicitare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)