News Flash:

Bianca Dragusanu, din nou pe mainile medicului estetician. Ce o nemultumeste, de data asta, pe vedeta

7 Decembrie 2021
491 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Binaca Dragusanu este cunoscuta in showbizul de la noi pentru perfectiunea la care vrea sa ajunga cu ajutorul operatiilor estetice. Frumoasa blondina arata precum papusa Barbie si, in timp ce unii o vad perfect si fara de cusur, Bia crede ca mereu este loc de mai bine. Bianca nu se lasa pana nu este complet multumita de aspectul ei, asa ca s-a hotarat sa treaca din nou pragul medicului estetician.

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica, de data asta la nivelul buzelor. Bianca nu este deloc multumita de forma actuala, asa ca a decis sa intervina cu ajutorul medicul estician. Cel mai probabil, Bianca este departe de a se fi oprit din apelarea la interventii estetice, mai ales atata timp cat bugetul ii permite.

Bianca vrea sa fie cea mai buna varianta a sa si sa se simta bine in pielea ei, asa ca va face tot ce ii sta in putere pentru a atinge perfectiunea.

Ma voi opera pana in momentul in care voi considera ca sunt perfect, ca sunt bine si ca sunt cum vreau sa fiu. Pot face mici imbunatatiri pe ici pe colo, care sa-mi ofere un confort psihic, care sa ma faca sa ma simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, imi asum”, a spus Bianca Dragusanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005698 (s)