News Flash:

Beneficiile suplimentelor pe baza de colagen

29 Ianuarie 2020
1334 Vizualizari | 5 Comentarii

În timpul antrenamentelor intense, încheieturile, oasele și articulațiile sportivilor au nevoie de protecție suplimentară. Suplimentele nutritive pe bază de colagen, acid hialuronic, glucozamină, vitamina E, ghimbir și chondroitină din selecția FIT4PRO contribuie la susținerea sănătății sportivilor.

BEAUTY COLLAGEN - este un produs sub formă de pulbere a cărui ingrediente sunt special formulate pentru îngrijirea, protecția și infrumusețarea pielii. Este produs din colagen de pește și componente antioxidante eficiente pentru a menține o piele tânără și sănătoasă. Este un aliat important în lupta împotriva efectelor îmbătrănirii.

COLLAREGEN™ 400g - este un supliment alimentar pe bază de colagen, acesta fiind principala componentă a țesuturilor conjunctive. Vitamina C microîncapsulată este un produs inovator cu grad ridicat de absorbție (PureWayC®), ce contribuie la formarea normală a colagenului și la funcționarea optimă a cartilagiilor și a oaselor. Conține zahăr și îndulcitori. Este recomandat persoanelor ale căror articulații, cartilagii și tendoane sunt expuse unor sarcini suplimentare în timpul exercițiilor sau persoanelor supraponderale.

Joint Collagen 300g - este un produs de o calitate superioară obținut din colagen hidrolizat cu aromă de citrice. Ingredientele sale au fost selectate atent pentru a proteja și îmbunătăți recuperarea articulațiilor. Colagenul este proteina predominantă din corpul uman. Aceasta asigură coeziunea, elasticitatea și regenerarea țesuturilor, protejându-le de îmbătrânirea prematură și în cazul activităților fizice intense care afectează articulațiile, în special cartilagiile. Peptan® este un brand patentat de colagen hidrolizat enzimatic, de o puritate ridicată și disponibilitate biologică mare. Aceste calități asigură o digestie bună și o absorbție ideală, condiții necesare pentru a obține toate beneficiile colagenului hidrolizat.

Alege calitatea Fit4Pro pentru a fi mereu în formă și pentru a ajunge rapid la forma fizică mult dorită.

 

Galerie Foto

collaregen.png
fit4pro beauty collagen collaregen 400g peptan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

antibiotic zithromax  | #51044
zithromax tablet zithromax purchase azithromycin pills
malaria drug plaquenil  | #51183
erectile boosting medication cure for covid 19 video erectile dysfunction
cialis support 365  | #51996
generic cialis  | #52126
Segree  | #52660
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005786 (s)