News Flash:

Basescu neaga ca ar avea firme inregistrate in Panama si acuza Antena3 si RTV de campanii mincinoase

15 Februarie 2015
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu neaga, intr-o postare pe Facebook, ca ar avea firme inregistrate in Panama si critica Antena 3 si Romania TV in legatura cu difuzarea unor astfel de informatii, pe care le considera parte a unor "campanii mincinoase".
"Antena 3 si RomaniaTV sunt, in opinia mea, expresia profunda a mizeriei in jurnalism. Sa sugerezi ca as avea firme inregistrate in Panama reprezinta o minciuna. Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate", afirma Basescu, intr-o postare pe Facebook.
El sustine ca televiziunile mentionate duc "o campanie furibunda de denigrare" impotriva sa.
"Faptul ca tandemul Antena 3/RomaniaTV duce o campanie furibunda de denigrare impotriva mea imi arata ca v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc in ultimii 10 ani si care, dupa cum constatati, sunt greu de intors. Patronii vostri, Voiculescu si Ghita si-au dorit ca Romania sa fie a lor iar eu «le-am luat-o» lor si altora ca ei si am lasat-o romanilor la terminarea celui de al doilea mandat. Voi (A3 si RTV) puteti continua campaniile mincinoase impotriva mea, a familiei mele si a acelora care au avut curajul sa ma sprijine pana la sfarsit de mandat, dar niciodata nu veti mai putea aduce tara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghita", adauga Basescu.
Postarea este prima cu referire la actualitate dupa o lunga perioada de timp in care fostul presedinte a postat doar fotografii cu nepotii sau urari cu ocazia diverselor sarbatori.
Traian Basescu urmeaza sa participe, luni, la o emisiune la TVR, aceasta fiind prima sa aparitie televizata de la incheierea mandatului de sef al statului.
Din 21 decembrie 2014, cand si-a incheiat cel de-al doilea mandat, fostul presedinte nu a mai participat la nicio emisiune televizata si a transmis ca se simte foarte bine in mijlocul familiei.
Nici in ultimele doua saptamani la izbucnirea scandalului privind-o pe Elena Udrea, Traian Basescu nu a acordat interviuri in care sa explice pozitia sa in legatura cu situatia acesteia si cu declaratiile pe care fostul lider al PMP le-a facut. In schimb, el a participat la Congresul PMP, unde a facut cateva precizari pe acest subiect.
De asemenea, el s-a dus, miercuri, la sediul PMP, pentru a-si lua in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006374 (s)