News Flash:

Orban: Avem negocieri pentru o majoritate care sa-l schimbe pe Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor

11 Februarie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca PNL are negocieri la nivelul Camerei Deputatilor cu grupuri parlamentare si deputati pentru formarea unei majoritati pentru a-l schimba pe Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei.
„In mod evident, atunci cand vom dispune de majoritate parlamentara puteti fi convinsi ca vom demara procedurile de schimbare a domnului Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. In rest, daca vom avea capacitatea de a schimba si postul va deveni vacant, se va lua o decizie in conformitate cu prevederile statutare a PNL”, a afirmat Orban, intrebat daca atunci cand PNL va avea majoritatea parlamentara, Alina Gorghiu va reprezenta o solutie pentru functia de presedinte al Camerei.
El a aratat ca numele lui Vasile Blaga este vehiculat pentru presedintia Senatului, dar, daca se va forma majoritatea la Senat, decizia candidatului partidului pentru acest post se va lua in conformitate cu statutul partidului.
Orban a spus ca, la nivelul Camerei Deputatilor, el si colegii sai desemnati de partid, poarta negocieri cu deputati pentru a forma majoritatea parlamentara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005174 (s)