News Flash:

Barbat prins de politistii locali dupa ce a injunghiat o persoana pe strada, la Timisoara

13 Iunie 2019
678 Vizualizari | 0 Comentarii

Un individ de 33 de ani care a injunghiat o persoana marti noaptea pe o strada din zona Elisabetin a fost prins de politistii locali in Calea Sagului. Bea o bere in fata unei banci de la intersectia Sagului cu Ana Ipatescu.

Scandal pe strada Ulpia Traiana in noaptea de marti spre miercuri, la jumatate de ora dupa miezul noptii. Un individ de 33 de ani si-a injunghiat partenerul de pahar, iar apoi a fugit. Politistii au ajuns si ei la fata locului si au pornit in cautarea lui, barbatul fiind gasit o ora mai tarziu pe Calea Sagului, la Turist. Statea pe jos in fata unei banci si consuma alcool.

„Trecand la legitimarea acestuia, s-a stabilit ca acesta se numeste B.L., de 33 de ani, cu domiciliul in Timisoara. Cum se anuntase prin Dispecerat faptul ca era cautat ca suspect de injunghierea unei persoane pe str. Ulpia Traiana din Timisoara, cel in cauza a fost preluat imediat si predat pentru continuarea cercetarilor catre politistii de la Sectia 3”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Oamenii legii spun ca au depistat si predat Politiei Nationale pentru continuarea cercetarilor un numar de 54 de persoane suspecte de comiterea de diverse infractiuni, cum ar fi furturi, distrugeri, detinere de arme si altele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005819 (s)