News Flash:

El este traficantul de droguri care a batjocorit o fata de 12 ani. A ajuns fata in fata cu magistratii la Timisoara

12 Iunie 2019
645 Vizualizari | 0 Comentarii

Un caz cutremurator petrecut in Timis este anchetat de procurorii DIICOT Timisoara. O mama bolnava de SIDA, gravida, si-a trimis copila de 12 ani la un dealer de droguri sa-i cumpere jointuri. Inainte sa-i vanda stupefiantele, acesta si-a batut joc de fata.

A batjocorit-o, iar mai apoi a trimis imaginile unei foste colege de scoala a fetei, care locuieste in Germania.

Ingrozita, aceasta a decis sa ceara confirmari de la fostii colegi si a trimis mai departe pozele la scoala din Nadrag, unde invatase, ca sa stabileasca daca despre ea este vorba. Copiii le-au aratat mai apoi dirigintei, care a anuntat politia.

Pe fir au intrat imediat procurorii DIICOT.

Acestia au descins acasa la dealerul care a batjocorit fata. La perchezitii au gasit in locuinta lui droguri, barbatul de 32 de ani fiind consumator inca de la varsta de 16, iar in ultimii ani ocupandu-se cu aprovizionarea cu ‘iarba’ a pietei din estul judetului.

Mama copilei, bolnava de SIDA si insarcinata in luna a 6-a, le-a declarat anchetatorilor ca fetita este data in plasament bunicii de mai multa vreme si le-a spus ca o trimisese la traficantul de droguri sa-i cumpere o tigara cu cannabis pe care voia sa i-o daruiasca iubitului sau.

In fata procurorilor, barbatul a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu fata crezand ca aceasta are 17 ani, si nu 12.

A fost retinut pentru 24 de ore si dus direct in Arestul IPJ Timis.

Marti dimineata, individul a fost readus in fata procurorilor DIICOT Timisoara care il vor prezenta judecatorilor cu propunere de arestare preventiva

Este cercetat pentru trafic de droguri, pornografie infantila si relatii sexuale cu minori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006351 (s)