News Flash:

Azi vom avea vreme frumoasa in aproape toata tara

7 Septembrie 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda

Vremea va fi calda si deosebit de frumoasa vineri. Prognoza anunta temperaturi ridicate si nu sunt asteptate ploi.

Vineri unele averse slabe de ploaie isi vor face loc in cursul dupa-amiezii izolat in jumatatea nordica a tarii, iar spre seara cu totul punctiform si in sud-est. Vantul va sufla moderat in Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in restul regiunilor tarii. Temperaturile maxime, conform prognozelor meteo, vor fi cuprinse in general intre 24 si 29 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra, aproape ca de obicei, in depresiunile din estul Transilvaniei), 28-33 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 26-31 de grade in Moldova.

Vremea la Bucuresti se anunta deosebit de frumoasa. Cerul este in mare parte senin si nu sunt anuntate ploi. Doar pe parcusul noptii se vor strange cativa nori, insa nu vor fi aducatori de averse. Temperaturile la Bucuresti se vor incadra intre 28°C si 16°C, iar vantul va sufla variabil. Vremea se va schimba radical in weekend: revin ploile, iar temperaturile scad semnificativ. 

Nici la munte nu sunt anuntate ploi, desi vremea se mentine usor instabila. Cerul este in mare parte senin, cu temperaturi intre 22°C si 12°C. Vantul va sufla variabil, iar sansele de precipitatii sunt de  20%. Vremea la munte se schimba radical in weekend, cand sunt anuntate ploi abundente si cantitati insemnate de apa. De asemenea, temperaturile vor scadea semnificativ, maxima fiind de 22 de grade Celsius. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)