News Flash:

ATENTIE: Semnele care iti spun ca vei suferi de infarct. Apar cu o luna inainte

27 Martie 2018
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
infarct

Infarctul reprezinta una din cele mai frecvente boli cardiovascularesi o cauza majora de mortalitate.
Vezi care sunt cele mai importante simptome care se manifesta cu o luna mai devreme ca atacul de cord sa aiba loc. Incercati sa inlaturati cauza lor pentru a nu ajunge in stadiul incare e prea tarziu.

1. Oboseala
Atunci cand arterele se ingusteaza, la inima ajunge mai putin sange decat este nevoie. Acest lucru face ca inima sa lucreze mai intens si mai mult decat ar trebui, iar persoana se simte mai obosita si somnoroasa in majoritatea timpului.

2. Insuficienta respiratorie
Daca la inima ajunge prea putin sange, inseamna ca nici plamanii nu vor primi cantitatea necesara de oxigen. Cele doua sisteme sunt interdependente, astfel, daca ati observat ca aveti probleme de respiratie este recomandat sa consultati cat mai curand posibil un medic. Acest lucru ar putea insemna ca se apropie un atac de cord.

3. Slabiciune
Atunci cand corpul devine dintr-o data slab este un semn ca arterele s-au ingustat atat de mult incat nu mai permit circulatia sangelui in mod corespunzator

4. Ameteli si transpiratii reci
Circulatia sanguina slaba limiteaza si fluxul de sange la creier. Acest lucru va poate pune viata in pericol. Atunci cand fluxul de sange catre creier este limitat, pot aparea stari de ameteala si piele lipicioasa. Acest lucru nu trebuie ignorat.

5. Greutate in piept
Daca aveti simptomele debutului unui atac de cord, cu siguranta veti experimenta si disconfortul in piept, fie ca este vorba de o durere neinsemnata, fie de o presiune continua. Acest lucru va creste in mod constant, pana cand nu se va intampla atacul in sine.

6. Simptomele gripei sau racelei
Daca va simtiti de parca ati avea simptome de gripa sau raceala fara vreun motiv, fiti prudenti, acest lucru ar putea fi din cauza atacului de cord ce vi se poate intampla in viitorul apropiat. Multi oameni simt ca au dezvoltat o raceala cu doar cateva zile inainte de atacul de cord.
Daca simtiti aceste simptome sau cunoasteti pe cineva care se confrunta cu ele, ar fi bine sa consultati un medic cat mai curand posibil. Cel mai bun mod de a preveni un atac de cord este de a observa simptomele de timpuriu.


infarctul 1 oboseala 3 slabiciune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005952 (s)