News Flash:

ATENTIE! Ploi torentiale, vijelii si grindina, pana maine seara!

6 Mai 2015
1396 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare potrivit careia de miercuri seara de la ora 21.00 pana joi la ora 21.00 instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Se vor produce ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a atentionat ca de miercuri, ora 21.00, pana joi, la ora 21.00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, manifestata prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie si, pe arii restranse, caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat.
In noaptea de miercuri spre joi vor fi ploi si vijelii in special in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia si in cea mai mare parte a Moldovei, precum si in zonele montane.
In cursul zilei de joi, vor fi ploi si vijelii cu precadere in Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova si local in Oltenia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004618 (s)