News Flash:

Udrea, dusa din Penitenciarul Targsor la ICCJ

5 Mai 2015
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea5
Elena Udrea a fost dusa, marti, de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar.

Marti dimineata, Elena Udrea a fost dusa de la penitenciarul de femei de la Targsor, din judetul Prahova, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), pentru a da declaratii in fata magistratilor care judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv. Elena Udrea nu a facut declaratii la intrarea in sediul ICCJ.
Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a confirmat ca aceasta a primit o scrisoare de amenintare, prin care era anuntata ca un detinut ar fi fost platit sa o intepe cu un ac infectat cu virusul HIV.
Avocatul a spus ca Elena Udrea ”avea o ingrijorare generata de acesta scrisoare”.
Intrebat care este starea de spirit a Elenei Udrea astazi, in comparatie cu alte dati, in conditiile in care cand a fost adusa la instanta nu a zambit si era suparata, Striblea a spus ca supararea este generata ”de situatia scrisorii de amenintare” pe care fostul ministru a primit-o la Penitenciarul Targsor.
”Poate ca aceasta suparare de fapt este ingrijorarea generata de situatia scrisorii si sigur ca un om care se afla intr-un mediu pe care nu-l controleaza, intr-un mediu in care nu are protectia pe care si-o doreste, are aceasta temere si s-ar putea ca starea ei de spirit sa fie fundamental afectata de aceasta chestiune”, a declarat avocatul, precizand ca la Penitenciarul Targsor a fost declansata o ancheta in cazul scrisorii de amenintare primita de Elena Udrea. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005593 (s)