News Flash:

Astazi, Luminam #TimisoaraImpreuna. Vino in Iulius Town sa stabilim un nou record mondial!

31 August 2019
800 Vizualizari | 0 Comentarii

Timisoara, 31 august 2019: Perimetrul din Piata Consiliul Europei, unde va avea loc evenimentul, va fi delimitat, iar accesul se va realiza prin porti speciale. Intrarea este gratuita, iar participantii vor primi din partea Iulius Town bratarile luminoase.

Urmeaza alte doua zile pline de evenimente cu ocazia inaugurarii Iulius Town Timisoara: mosaic photo wall, balon cu aer cald, instant tattoo, holograme proiectate pe apa, premii la cumparaturi, spectacole de arta stradala.

Astazi, Iulius Town ii asteapta pe timisoreni sa doboare, impreuna cu Iulius Town, recordul mondial Guinness World Records® pentru cele mai multe lumini LED aprinse simultan. La 135 de ani de cand Timisoara devenea primul oras iluminat public din Europa este timpul pentru o noua premiera.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, in Piata Consiliul Europei, in fata cladirii de birouri UBC 3. Accesul publicului in arealul delimitat se va face prin 14 porti. Aici, fiecare persoana va primi o bratara luminoasa si un tichet de acces care va fi scanat, astfel incat numarul participantilor va aparea, in timp real, pe un ecran de pe scena. Recordul actual pe care timisorenii trebuie sa il doboare este detinut de India. Festivalul luminii va continua cu un concert Smiley si Feli si cu un spectaculos foc de artificii.

Sambata si duminica, Iulius Mall are program extins pana la ora 24.00. In plus, primii 550 de clienti ai zilei, care fac cumparaturi in valoare de minimum 150 de lei, vor avea parte de premii instant, constand in seturi fashion cu accesorii PopSocket pentru telefon si umbrela personalizata Iulius Town sau invitatii la Flight Festival, care va avea loc in perioada 27 - 29 septembrie, in Timisoara.

In continuare, balonul cu aer cald din parc ii asteapta pe timisorenii doritori sa admire proiectul mixt de la inaltime. Sambata, ascensiunile au loc intre orele 12.00 si 20.00, iar duminica intre 12.00 si 22.00.

Vrei sa ii faci o dedicatie speciala celui drag? In Iulius Gardens poti sub forma unei holograme pe apa. Trimite mesajul dorit printr-un SMS la numarul 1747, cu tarif normal, in intervalul orar 20.00 24.00, in limita a 40 de caractere, iar acesta va aparea proiectat pe o perdea de apa.

Vizitatorii sunt invitati si la photo booth-ul din Atriumul Iulius Mall sa formeze un mozaic foto spectaculos cu propriile imagini. La final, toate fotografiile vor reda un mesaj festiv de mari dimensiuni.

Duminica, 1 septembrie, Gasca Zurli ii asteapta pe copii si pe parinti la un concert cu voie buna, veselie si zambete. Evenimentul va avea loc in Piata Consiliul Europei, de la ora 19.00.

Cele trei zile de festival din Iulius Town se vor incheia cu un nou spectacol grandios de arta stradala. Dupa ce vineri i-au incantat pe timisoreni cu acrobatii aeriene si cu Insecta Gigant, artistii francezi revin seara, in parcul Iulius Town, cu o parada impresionanta, in care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse in baloane uriase iluminate. „Constellations” prezinta universul fantastic al constelatiilor si horoscopului, cu cele 12 semne zodiacale transpuse in baloane uriase.

Programul complet al evenimentelor este pe www.iuliustown.ro.

Vino sa traiesti experiente noi la inaugurarea Iulius Town!

Galerie Foto

04
imisoara astazi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005912 (s)