News Flash:

Asta inseamna sa fii profesionist. La 4 dimineata furi, in 4 minute, 2 biciclete, la 11 le scoti la vanzare - VIDEO

16 August 2022
708 Vizualizari | 0 Comentarii
hoti bicicleta

Asta inseamna sa lucrezi din greu pentru visul tau. Ca doi adevarati profesionisti, mai multi hoti de biciclete din Timisoara au actionat rapid. Asadar, in jurul diminetii, la ora 4, in doar 4 minute au furat mai cateva biciclete, iar la ora 11 erau deja de vanzare in Piata Flavia din Timisoara. Interesant este faptul ca, cu toate ca ar fi profesionisti, protagonistii nostri nu s-au sfiit sa se fereasca de camerele video ce ii supraveghea. Intreaga patanie a fost povestita de o persoana pe o retea de socializare

„4 minute dureaza sa furi 2 biciclete!

Azi noapte din fata blocului…fix sub camera de supraveghere, la ora 4:20
In jurul orei 11 bicicletele erau la vanzare in Piata Flavia… le-am primit fara nici o problema!
Sesizarea la politie a fost facuta… pentru a descuraja afacerile cu biciclete furate!
Aveti grija de unde cumparati, se poate ca bucuria voastra sa fie pe seama necazului altuia!„, a notat pe Facebook pagubita, unde a postat si un video care surprinde furtul bicicletelor.

Hotii nu au fost inca prinsi, dar pagubitii si-au recuperat produsele

Conform datelor existente, vigilenta hotilor s-a oprit in momentul in care proprietarii au actionat pentru recuperarea produselor furate. Asadar, oamenii si-au recuperat bicicletele, iar politistii au anuntat faptul ca au deschis un dosar penal pentru furt. Este doar o chestiune de timp pana cand faptasii vor fi prinsi, ne informeaza politistii:

„In data de 14.07.2022, politistii Sectiei 2 Urbane Timisoara au fost sesizati de un barbat de 33 de ani, cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-ar fi sustras doua biciclete, aflate in scara blocului in care locuieste, situat pe strada Corneliu Coposu din municipiul Timisoara. De asemenea, barbatul a mai precizat ca a recuperat bicicletele, intrucat le-a gasit intr-o piata din municipiu. A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt calificat”, cercetarile fiind continuate in vederea identificarii autorilor si tragerea la raspunderea penala a acestora„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Galerie Foto

hot

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007480 (s)