News Flash:

"Aspirina", prostituata satului in "Las Fierbinti", este o familista convinsa. Iata cum arata in viata de zi cu zi. Sigur nu o recunosti pe strada (FOTO)

25 Ianuarie 2017
2624 Vizualizari | 0 Comentarii
aspirina
“Aspirina” este un personaj plin de culoare in celebrul serial “Las Fierbinti”. Machiata strident, cu peruca roscata, fuste scurte si pantofi cu toc inalt, Aspirina este prostituata satului. Cand iese din rol, actrita Mirela Oprisor e familista convinsa, blonda si eleganta.
Daca o intalnesti pe strada pe Mirela Oprisor este foarte posibil sa nu-ti dai seama ca ea o interpreteaza pe “Aspirina”, poate doar daca o auzi vorbind. Mirela este, la aproape 44 de ani, o actrita cu o activitate bogata atat pe scena cat si in cinematografie.
Mirela Oprisor este casatorita si este mama unei fetite de 10 ani. Sotul ei, actorul si scenograful Mimi Branescu este cel care a adus-o in “Las Fierbinti”.
“Mi-am dorit de la inceput sa fac parte din proiect. Iar dupa ce am citit primele episoade mi-am dorit si mai mult. L-am rugat pe Mimi sa scrie ceva si pentru mine. El a zis: ”ce personaj sa-ti gasesc eu tie intr-un sat?” ”O doctorita, de exemplu”. Si el a zis: ”bine, asa facem”. Dupa cateva saptamani, mi-a dat sa citesc ce-a scris. Era, intr-adevar o doctorita, dar un pic mai altfel”, a povestit in urma cu ceva timp, Mirela Oprisor. sursa: WOWbiz.ro

Galerie Foto

aspirina2
aspirina peruca roscata mirela oprisor mirela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006299 (s)