News Flash:

Arde o frunza de dafin si las-o intr-o incapere. Efectul este surprinzator

5 Iunie 2018
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
dafin

Frunzele de dafin au proprietati benefice pentru sanatate, caci sunt antiseptice, antibacteriene si antivirale. Sunt recomandate in mod special pentru o digestie mai buna, dar au si alte efecte. Iata ce s-a intamplat intr-o incapere dupa ce o persoana a ars o frunza de dafin in ea.
Pentru ca frunzele de dafin sunt un sedativ natural, prin ardere, calmeaza nervii si reduc starile de anxietate. Cel care arde o frunza de dafin scapa de tensiune, starea de nervozitate si stres.

Incerca si tu sa arzi o frunza de dafin uscata in scrumiera: in cateva minute vei simti un parfum placut in camera, ce te ajuta sa te relaxezi.

Iata si alte beneficii ale frunzelor de dafin:

Pentru a usura digestia, se pun 2 frunze de dafin in mancare sau se mesteca trei frunze de dafin pe zi, pe stomacul gol.

De asemenea, durerile de stomac pot fi combatute daca se fierb frunzele de dafin, in 500 ml de apa, impreuna cu 4-5 cuisoare. Infuzia se consuma de 3 ori pe zi. Infectiile intestinale se vindeca mai usor daca se consuma ulei de dafin dupa fiecare masa.

Afla si ca ceaiul de dafin curata sinusurile si te poate scapa de raceala. In plus, gargara cu ceai de frunze de dafin oparite trateaza raguseala si infectiile gingivale.

preluat de pe sanatatea


anxietate digestia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006435 (s)