News Flash:

Secretele Ginei Pistol: „Imi place sa am parul ca dupa o noapte de dragoste”

4 Iunie 2018
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
gina

Corp lucrat, picioare tonifiate, la 37 de ani, Gina Pistol pare mai in forma ca niciodata. Si, totusi, care sunt secretele ei? Vedeta Antenei 1 povesteste pentru Ce se intampla, doctore? care sunt alimentele pe care le-a exclus din alimentatie, care este ritualul pe care l-a adoptat la sala, cum isi ingrijeste tenul, cum ii place sa aiba parul, daca are regrete. 

Ce se intampla, doctore?: Cate kilograme te-ai ingrasat cel mai mult si cum ai reusit sa scapi de ele?

Gina Pistol:  Cel mai mult m-am ingrasat 5 kilograme, iar asta din cauza unui tratament medical, dar pentru ca sunt foarte mica de inaltime s-au vazut imediat. Am scapat de ele in timp…si cu multa rabdare. Am incercat sa mananc mai putin, regulat, sa nu ma abat de la programul meu.

CSID:  Cum te mentii?

Gina Pistol: Fac sala de trei ori pe saptamana si respect rutina de exercitii pe care o am in ziua respectiva, dar in acelasi timp sunt constienta si de faptul ca alimentatia este foarte importanta. Nu poti obtine rezultate in sala daca nu ai un regim alimentar echilibrat, care sa iti sustina efortul fizic.

CSID: Mergi la sala? Ce parte a corpului lucrezi cel mai des?

Gina Pistol:  Am avut un an plin, cu filmari, deplasari prin tara, nopti nedormite. De fiecare data cand am avut timp am fugit la sala. Am o rutina de exercitii pe care o respect. Lucrez parti diferite ale corpului in functie de ce mi-am programat pentru ziua respectiva. Daca mergi la sala constant si esti motivat, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Eu m-am apucat de exercitiile recomandate de Carmen Fitt, care mi-a demonstrat cat de eficiente sunt antrenamentele personalizate de ea. Ma bucur extrem de mult ca am cunoscut-o pe Carmen, inca de cand ii urmaream activitatea pe conturile de Instagram si Facebook eram uimita de rezultatele pe care le obtinea cu persoanele pe care le antrena.

CSID:  Faci si sauna?

Gina Pistol:  Foarte rar. Se intampla sa mai fac sauna dupa ce ies de la antrenament, iar atunci o aleg pe cea uscata.

CSID:  Crezi in regimul acela cu mancatul la ore fixe?

Gina Pistol:  Nu, nu l-am tinut. La mine a functionat altceva. Cred intr-un regim organizat, cu 3 mese si 2 gustari, care te ajuta sa iti organizezi alimentatia. Astfel nu mai esti tentat sa trisezi sau sa ,,ciugulesti” pe parcursul zilei.

 

CSID:  Care este parfumul de care nu te desparti?

Gina Pistol:  Am patru parfumuri preferate si chiar pot spune ca imi este foarte greu sa imi gasesc un parfum nou. Pe astea le folosesc in orice perioada din an si, desi sunt diferite, simt ca ma regaaesc in ele. Imi plac notele puternice, angajatii unei cafenele mi-au spus ca ma recunosc dupa parfum. De cele mai multe ori imi place sa le combin intr-un dozaj pe care numai eu il stiu, asa ca miros altfel. N-as vrea sa le mai numesc, pentru ca intr-o vreme le-am tot recomandat si mi se parea ca le regaseam mai tot timpul.

CSID:  Ce folosesti pentru par? Produse din comert sau ai o reteta mostenita?

Gina Pistol:  Mie nu mi-au placut niciodata coafurile perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tamaie. Imi place sa am parul ca dupa o noapte de dragoste sau o dupa amiaza pe plaja, genul ala cat mai natural, dar neaparat curat. Ma vopsesc si ma tund mereu in aceleasi locuri, am doi hairstylisti in care am mare incredere. Insa imi place sa imi aranjez parul si singura,  nu petrec foarte mult timp in fata oglinzii.

CSID:  Cu ce iti cureti tenul?

Gina Pistol:  Dimineata prefer sa folosesc apa tonica sau termala, iar seara, oricat de tarziu ajung acasa si oricat de obosita as fi, nu sar peste etapa asta. Demachierea e cea mai importanta pentru a-ti mentine tenul proaspat si luminos.

 

CSID:  Ce ai facut cu primii bani castigati? Care a fost primul tau job?

Gina Pistol:  Primii mei bani castigati ii aduceam acasa si asta am facut si cu urmatoarele mele salarii. Primul meu job a fost de operator Xerox in Bucuresti.

CSID:  Ai incredere in sistemul medical din Romania?

Gina Pistol:  Da, am foarte mare incredere, pentru ca avem multi doctori foarte buni, adevarati profesionisti. Din pacate, in tara noastra nu se investesc multi bani in spitalele de stat, iar aparatura si conditiile lasa uneori de dorit.

CSID: Cand ai fost ultima oara la medic? De ce?

Gina Pistol: Imi fac un control de rutina o data la 6 luni. Stiu ca in general oamenii sunt tentati sa amane lucrul acesta, dar este mult mai bine sa iti faci periodic analize, sa poti preveni eventualele probleme de sanatate.

CSID:  Ai trecut vreodata pe langa moarte? 

Gina Pistol:  Nu. Insa am o intuitie buna si sunt anumite lucruri pe care simt ca nu este bine sa le fac. De exemplu, mi s-a intamplat acum ceva timp sa fiu la volan, conduceam spre un eveniment, moment in care a inceput o furtuna puternica. Am simtit nevoia sa trag pe dreapta, sa ii sun pe cei dragi si sa astept cateva momente pana sa pornesc iar la drum.

Dupa ce am plecat, la doar un kilometru, am vazut ca se petrecuse un accident rutier destul de grav, iar eu l-am evitat doar pentru ca am asteptat 10 minute pe marginea soselei. Asta imi intareste credinta ca am propriul meu sistem de alarma. Am incredere in el foarte tare, cum am incredere si in intuitia mea, sunt un om care se bazeaza foarte mult pe asta.

 

„Cred ca am oferit unor oameni mai mult timp decat meritau''
CSID:  Ce regreti cel mai mult?

Gina Pistol: Nu regret nimic. Nu sunt un om al regretelor. Cred, totusi, ca am oferit unor oameni mai mult timp decat meritau, dar nu imi pare rau. Consider doar ca am fost omul potrivit, la momentul potrivit in vietile lor.

CSID:  Ultima investitie facuta?

Gina Pistol:  In casa am facut ultimele investitii. Parca niciodata nu sunt suficiente! M-as abona mai repede la magazinele cu mobilier, decat m-as abona la magazinele de pantofi sau haine. Recunosc ca imi place extrem de mult sa imi petrec timpul cautand diverse decoratiuni sau obiecte care s-ar integra perfect in peisajul casei mele.

 

CSID:  Trucuri pentru frumusete?

Gina Pistol:  In ceea ce priveste ritualul de frumusete, am cateva trucuri pe care le folosesc pentru a-mi ingriji tenul si a-l revigora, demachierea cu apa tonica sau termala, dar si aplicarea unui ser care reface structura pielii sunt doar doua dintre ele.

CSID:  Cum iti protejezi tenul vara?

Gina Pistol:  Am un ser care reface structura pielii si pe care il folosesc de foarte mult timp, pentru ca tenul meu a fost supus multor tratamente agresive, asa ca a devenit un pic sensibil. Chiar si daca stau afara la soare, fara factor de protectie, mi se pateaza pielea, asa ca trebuie sa am mai multa grija.

CSID:  Ce faci pentru celulita, vergeturi?

Gina Pistol:  Mi-am dat seama ca, in ceea ce priveste celulita, cea mai importanta este alimentatia. Zaharul, fainoasele si prajelile ar trebui evitate pe cat posibil. Nu poti suplini o dieta nesanatoasa cu sport si am observat ca antrenamentele fizice nu dau rezultate daca nu respecti si cateva reguli de baza in ceea ce priveste mancatul. Combaterea celulitei se face, in primul rand, prin alimentatie. 

 

CSID:  Care sunt alimentele pe care le-ai exclus din regimul tau de viata?

Gina Pistol:  Zaharul, faina si junk-food-ul. Am ceva vreme de cand nu le mai mananc, iar atunci cand am un program dezorganizat (fie ca sunt la filmari sau in deplasari) si mai scap la astfel de tentatii, organismul meu reactioneaza. Simt imediat ca nu imi fac bine.

CSID:  Care este dieta pe care o aplici cel mai des?

Gina Pistol:  Mancatul regulat este cel care functioneaza in cazul meu. Nu as numi-o dieta, ci mai degraba un stil de viata sanatos, pe care mi l-am insusit foarte usor datorita lui Carmen Fitt. Ea m-a invatat sa mananc ce trebuie si repet, cand anumite circumstante ma imping sa ma abat de la programul meu…o simt imediat pe pielea mea. Sunt foarte putine.

CSID:  Integrezi si dulciurile in meniul tau saptamanal?

Gina Pistol:  Nu mananc in fiecare saptamana…poate o data la doua saptamani. Incerc sa reduc cantitatea de zahar din alimentatia mea. Atunci cand imi este pofta de dulce aleg ananasul proaspat sau fructele de padure, care imi suplinesc nevoia de dulce.

Continuarea interviului pe csid.ro


vedeta kilograme gina pistol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006754 (s)