News Flash:

Angajata CFR din Timisoara, ucisa de fostul concubin. Femeia statea pe o banca, in fata blocului, cand a fost injunghiata

17 Aprilie 2019
2067 Vizualizari | 0 Comentarii

O femeie de 30 de ani a fost ucisa, in aceasta-dupa amiaza, in zona depoului de locomotive din Timisoara. Conform primelor informatii, victima statea pe banca in fata blocului in care avea o garsoniera, alaturi de o vecina, cand a fost injunghiata de fostul concubin. Babatul, in varsta de 34 de ani, a lovit-o de mai multe ori cu un cutit si a fugit dupa comiterea crimei, fiind cautat de politisti.

Vecina sa, martora la toata scena, a cerut ajutor, dar echipajul SMURD, desi a sosit in timp foarte scurt, nu a mai putut sa ajute victima, care a decedat din cauza ranilor.
Femeia a murit, dupa ce a fost lovita de patru ori cu un cutit, de doua ori zona toracica si de doua ori zona cervicala, fiind atinsa la un plaman si la o artera. Corpul acesteia a fost transportat la medicina legala, pentru stabilirea exacta a cauzelor decesului.

Potrivit martorilor, aceasta era urmarita de mai multa vreme de barbatul pe care nu mai dorea sa-l vada.

    „Ei s-au despartit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la pranz si mi-a zis ala a venit, ma urmareste si e beat. Eu cand am venit spre cladire l-am vazut pe pod. Nici n-am vorbit mult, in 20 de minute a aparut la colt aici, la doi metri de banca. N-a zis nimic, doar a fugit spre banca si a injunghiat-o direct. Ea a apucat sa zica doar Florine, lasa-ma-n pace”, a spus vecina, care a fost martora crimei, pentru pressalert.ro.

La aceasta ora, politistii il cauta pe barbat, care a fugit peste liniile de tren ale depoului de locomotive, situat pe strada Dunarea, iar procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au preluat cazul.

O femeie a fost atacata, duminica, la intrarea intr-un magazin din cartierul Rahova din Bucuresti de catre un barbat care, ulterior, si-a produs mai multe rani la gat cu un cutit. Ambii au primit ingrijiri medicale, dar barbatul, care era fostul iubit al victimei – a murit in urma ranilor suferite. Cazul a fost preluat de la Parchetul Capitalei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008911 (s)