News Flash:

Andreea Tonciu, primele probleme de sanatate dupa ce a ajuns la „Survivor”. „Mi se taie respiratia”

19 Ianuarie 2022
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

„Survivor” nu este deloc o competitie usoara, pe care concurentii sa o poata digera. Pe cat de simplu parea totul inainte de a pleca in Republica Dominicana, pe atat de greu le este acum celor care au ajuns deja in ringul luptei pentru supravietuire. Printre concurentii luati prin surprindere de dificultatea probelor se afla si Andreea Tonciu, care a declarat ca deja resimte primele probleme de sanatate.

Andreea Tonciu s-a avantat in lupta „Survivor” si este, fara doar si poate, cea mai mare aventura din viata ei. Desi, a mai participat si in trecut la fel de fel de competitii si reality show-uri, niciunul nu s-a comparat cu cel de acum. Inainte de a pleca din tara, singura mare temere a Andreea a fost infectarea cu Covid. Din fericire, acest virus a ocolit-o pe vedeta, dar altele sunt problemele care ii dau acum batai de cap.

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, Andreea Tonciu a mers la mai multi doctori, inclusiv la ORL, in urma unei raceli serioase. Atunci, medicii au avertizat-o ca risca sa faca o otita severa in timpul zborului. Cu toate acestea, ea nu a renuntat la visul ei. Recent, insa, brunetei i s-a facut rau chiar in timpul filmarilor pentru show-ul Survivor Romania 2022.

Atunci, Andreea Tonciu a fost dusa imediat la ambulanta, iar echipajul specializat i-a oferit ingrijiri medicale. Faimoasa de la Survivor s-a simtit atat de rau, incat nu a mai putut intra dupa pe traseu. Astfel, bruneta a fost inlocuita de colega ei de echipa, Laura Giurcanu.

„Simt ca mi se taie respiratia. Mi s-a infundat urechea rau de tot”, a spus Andreea Tonciu, dupa ce i s-a facut rau la Survivor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007215 (s)