News Flash:

Andreea Mantea, implicata intr-un scandal monstru!

18 Februarie 2015
1512 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea este in razboi cu familia fostului ei iubit. Bruneta se ataca de la distanta cu fratele fostului concurent de la Burlacita.

Contactat de Antena 1, fostul solist al trupei Ro-Mania a declarat ca nu vrea sa se implice in scandalul dintre Mantea si fratele lui, desi stie multe. "Daca frate-miu se hotaraste sa zica ceva, atunci o sa spun si eu. Acum noi trebuie sa ne apucam de valuri. Stii cum e cu prostul care arunca piatra si altii...", a spus cantaretul.

"Sper sa nu am ocazia sa vorbesc vreodata. Am inteles, familia lui nu isi doreste acest copil. Pana acum am tacut din bun-simt, fata de parintii lui. Daca m-as apuca eu sa vorbesc, nu ar iesi bine, stiu asta si parintii lui, si fratele lui. Nu inteleg de unde si pana unde isi permite sa faca astfel de afirmatii, nu a stat in casa cu noi fratele lui. De ce isi permite el sa ma ameninte pe mine?", a reactionat Andreea Mantea, potrivit WOWbiz.ro.

"Sa se gandeasca la un lucru: pe langa ca sunt insarcinata, sunt o femeie care a suferit foarte mult din cauza familiei. Si-a dorit sa faca parte din lumea despre care zice ca nu ii place. El (n.r. fostul ei partener) a vrut, nu l-a impins de la spate. Acum si-a dat seama ca nu ii place si a decis sa se retraga, dar a fost alegerea lui. Daca vrea circ, o sa aiba circ", a amenintat prezentatoarea de la Antena 1. 

andreea mantea bruneta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005849 (s)