News Flash:

Niciun miracol la orizont in cazul Schumacher, in ciuda tratamentelor de 13,5 milioane euro

18 Februarie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Michael Schumacher inregistreaza "progrese dureros de lente" in recuperarea sa dupa accidentul de schi suferit in Alpii francezi, la sfarsitul anului 2013, in ciuda tratamentelor in valoare totala de 13,5 milioane euro la care a fost supus in toata aceasta perioada, informeaza o sursa din anturajul medical al fostului pilot de Formula 1, citata de cotidianul britanic Daily Express.
Informatorul, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, sustine ca multiplul campion mondial este incapabil sa vorbeasca si sa mearga, avand o "constienta foarte limitata" fata ambientul care il inconjoara si nu se intrevede "niciun miracol la orizont".
O echipa compusa din 15 specialisti, intre care neurologi, fizioterapeuti si logopezi, coordonata de cunoscutul specialist in neurologie Richard Frackowiak, se ocupa in prezent de recuperarea lui Michael Schumacher. Echipa se afla in contact permanent cu profesorul Jean-Francois Payen, unul dintre medicii care l-au tratat pe fostul pilot german in cele sase luni petrecute la spitalul universitar din Grenoble, dupa accidentul produs pe 29 decembrie 2013 in statiunea franceza Meribel.
Conform doctorului Payen, vor fi necesari "cel putin trei ani pentru a se vedea unele imbunatatiri" in starea lui Schumi, care a mai slabit intre timp 25 de kg, ajungand sa cantareasca in prezent doar 45 kg.
AGERPRES

michael schumacher
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)