News Flash:

Andreea Cosma, in audienta la ministrul de Interne, Carmen Dan: In calitate de demnitar al statului roman, am cerut ajutor

20 Februarie 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan 1

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a chemat-o, marti dimineata, in audienta, pe Andreea Cosma, deputat PSD, dupa ce aceasta a facut apel la ministru, sustinand ca a primit mesaje de amenintare.
"Am fost chemata astazi la ora 10.00 de catre doamna ministru Carmen Dan. Ieri am facut un apel public catre doamna ministru pentru ca am primit mesaje de amenintare. In calitate de demnitar al statului roman, am cerut ajutor. Doamna ministru a reactionat prompt si m-a indrumat catre IGPR, unde sa fac o plangere. Astazi am sa depun plangerea la IGPR, care e competenta sa faca cercetari", a declarat Andreea Cosma la Romania TV.

Deputatul social-democrat a sustinut, luni seara, la Antena 3, ca a primit mesaje de amenintare pe telefonul personal. Andreea Cosma a depus o plangere penala impotriva fostului procuror DNA, Mircea Negulescu.

Andreea Cosma si fratele ei, Vlad, au facut mai multe dezvaluiri, in ultima perioada, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploiesti. Vlad Cosma a prezentat mai multe inregistrari pe care le-a realizat inca din 2015 in sediul DNA Ploiesti, acuzand patru procurori, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus si o plangere penala impotriva magistratilor. El a fost citat, marti, pentru a isi sustine plangerea insa nu s-a prezentat.
Fratele si tatal deputatului PSD Andreea Cosma, Vlad si Mircea Cosma, au fost trimisi in judecata de catre DNA in aprilie 2014, alaturi de alte doua persoane. Vlad Cosma este acuzat de trafic de influenta, Razvan Alexe este cercetat pentru trafic de influenta si dare de mita, iar Mircea Cosma si Daniel Alixandrescu sunt judecati pentru luare de mita si abuz in serviciu.

La ultimul termen al apelului de la ICCJ al procesului lui Vlad si Mircea Cosma, care a avut loc luni, 19 februarie, cel dintai a spus, in ultimul cuvant, ca isi mentine nevinovatia si ca, in cazul in care magistratii il vor gasi vinovat, ii roaga sa aiba in vedere faptul ca va deveni tatic. Procurorii au cerut 4 ani si 8 luni de inchisoare pentru Vlad Cosma, iar pentru tatal sau mentinerea pedepsei de 8 ani. Dupa mai bine de sapte ore de audieri, magistratii au anuntat ca vor pronunta sentinta in 5 martie

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006719 (s)