News Flash:

Uite asa scapi de tantari si gandacii de bucatarie. Solutie FARA substante chimice

19 Februarie 2018
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
paianjeni

Spray-urile din comert nu mai fac fata paianjenilor, sau pur si simplu te-ai saturat sa arunci banii si insectele sa reapara intr-un timp foarte scurt. 
Ei bine, venim  cu o solutie. Iti poti prepara singur acest gen de spray la tine acasa. Amesteca 500 ml de otet alb cu o parte apa si toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator. Foloseste solutia obtinuta prin toata casa. Aceasta va omori paianjenii deja existenti si te va proteja de celelalte insecte.

Unul dintre cei mai importanti pasi in eradicarea acestei probleme contra gandacilor este cel al curateniei. Nu mai tineti vasele nespalate in chiuveta pana se fac cat un munte. Nici gunoiul nu trebuie lasat mai mult de 48 de ore.

Utilizati aspiratoare cu saci de unica folosinta si aruncati-i imediat cum ati terminat curatenia. Nu folositi niciodata matura, deoarece veti ajuta la raspandirea oualor in intreaga casa.

Gandacii de bucatarie se inmultesc si se dezvolta rapid. Unul este suficient. Gandacii de bucatarie traiesc circa 6 luni si se hranesc cu resturile menajere. Se refugiaza in zonele calde si umede, in spatele mobilierului, frigiderului, in jurul tevariei si in fantele zidurilor. Sunt mari avizi de umiditate, deci verificati orice sursa umeda.


Trebuie facuta constant o curatenie generala, insotita de miscat mobila si uitat prin toate ungherele. Un lucru cunoscut este ca focarele de inmultire sunt bucataria si baia. O solutie este si punerea de gresie si faianta.

Pe de alta parte, apartamentul trebuie izolat cat se poate de bine. Pana si la aerisirea de la baie ar fi buna o plasa de tantari. Foarte important de acoperit sunt gaurile din jurul tevilor si pana la urma orice alte zone prin care comunicati cu vecinii sau cu exteriorul. Daca dupa izolare urmeaza o exterminare bine facuta, teoretic, gandacii nu mai au de unde sa apara.


spray-urile aspiratoare gandacii bucatarie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004984 (s)