News Flash:

Anda Adam, scoasa in strada. Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre situatia artistei

17 Mai 2022
658 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam este intruchiparea paradoxului. Artista pozeaza in locatii de lux, cu haine de mii de euro si bolid de multi cai putere, dar atunci cand vine vorba de locuinta, situatia nu este la fel de roz precum pare. In curand, Anda este somata sa paraseaca locuinta pe care se pare ca a ocupat-o abuziv pana acum. 

Anda Adam si-a deschis club de sute de mii de euro la Cluj si traieste o viata luxoasa. Vedeta nu face rabat niciodata de la calitate si nici nu isi amana niciun moft. Asta pana acum, pentru ca de acum incolo va trebui sa isi caute o locuinta a ei. Casa in care a stat ani de azi a fost ocupata cu forta si, desi toata lumea a crezut ca Anda locuieste in propria ei casa. Situatia a degenerat destul de mult, iar pe fir a intervenit si un cunoscut avocat.

„Admite in parte cererea formulata de Teodorescu Nicoleta in contradictoriu cu paratul Adam Anda Angelica, avand ca obiect evacuare. Dispune evacuarea paratei din imobilul situat in orasul Bragadiru”, se arata in hotararea instantei.

„Cantareata Anda Adam evacuata din imobil. Dupa injurii ca la “usa cortului” dar si incercari de a se eschiva sa paraseasca imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astazi am obtinut hotararea executorie de evacuare”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru SpyNews.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007032 (s)