News Flash:

Anca Serea a ajuns de urgenta la spital in aceasta dimineata. „Nu puteam sa-mi tin ochii deschisi”

1 Decembrie 2021
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Serea

Anca Serea, sotia lui Adi Sina a trecut prin momente de panica in aceasa dimineata. Vedeta a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a inceput sa se simta rau imediat dupa ce s-a trezit din somn. Anca s-a panicat foarte tare, mai ales ca nu a mai trecut pana acum prin asa ceva. Sotia lui Adi Sina nu a stat prea mult pe ganduri si a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

Vedeta a tinut sa marturiseasca in fata urmaritorilor sai cu ce probleme de sanatate se confrunta. Se pare ca vedeta a ajuns de urgenta la spital, dupa ce s-a trezit din somn si a acuzat stari de ameteala. De asemenea, Anca Serea a marturisit ca nu isi mai putea tine ochii deschisi si ca a crezut initial ca a fost infectata cu COVID-19.

Dupa mai multe investigatii si tratament administrat, frumoasa mamica a spus ca se simte mai bine cu exceptia somnului.
,,Am avut ameteli foarte mari, nu-mi puteam tine ochii deschisi, m-a ajutat Adi sa cobor din pat si sa ma imbrac. Initial am crezut ca am COVID… Am facut doua teste rapide negative, iar apoi am decis sa mergem de urgenta la spital. Am facut multe investigatii, perfuzii si azi sunt mult mai bine cu exceptia somnului!”, a scris Anca Serea pe retelele sociale.

De asemenea, vedeta a marturisit ca analizele i-au iesit in parametrii normali si alte investigatii care i-au iesit la fel. Acum, sotia lui Adi Sina asteapta sa se intoarca acasa in sanul familiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005497 (s)