News Flash:

Anamaria se razbuna! Sexy impresara a publicat imagini indecente cu iubita lui Reghecamp. „Sa returneze ceea ce a sustras familiei”

20 Ianuarie 2022
465 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria si Corina

Acum ceva timp, in spatiul public au aparut imagini cu Anamaria Prodan dezbracata. Pozele au facut inconjurul internetului, iar impresara a promis ca nu se va lasa pana cand nu isi va face dreptate. Acum, Anamaria a schimbat foaia si a scos si ea arsenalul de arme secrete. 

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf este departe de a ajunge la final. Cei doi se afla in plin divort de mai bine de sase luni si, aproape ca in fiecare zi iese la iveala cate un detaliu care schimba cursul povestii. Dupa ce a fost discutata mult timp in presa din cauza imaginilor indecente, Anamaria Prodan a decis sa schimbe foaia si l-a atacat pe Reghe acolo unde il doare cel mai tare. Impresara a publicat o serie de imagini cu Corina de pe vremea in care era dansatoare in cluburi. Mesajul care le-a insotit este mai mult decat explicit.

„Amanta sotului meu nu are nici o vina pentru mascarada lui Reghecampf. Ca multe alte fete cauta un loc cald si o familie! O felicitam pentru ingerasul din burtica si ne rugam pentru el sa nu pateasca ce a patit Reghe jr cu tatal lui. Pozele primite cu amanta sotului meu CACIUC nu-s platite de mine sau de copiii mei! Stim ce nascoceste sotul meu. Ne-am obisnuit sa vorbeasca urat de noi in oras, sa ne blameze, sa dea vina pe noi pentru trecutul amantei lui, sa ameninte prietenii comuni! Nu judecam pe nimeni, caci viata amantei nu este problema noastra, a familiei.


Dreptul la libera exprimare insa o sa-l folosim mereu. Nu o cunosc pe doamna SILVANA PENG, cuscra domnului Reghe, si nu am vorbit niciodata cu dansa. Stie ca mama, probabil, cu cine are de-a face. Repet! Mesajul este poate soc pentru Reghe! Nu amanta aceasta are vina pentru situatia macabra in care se afla el! Este doar vina domniei sale! Daca nu era aceasta amanta, era alta. Cum au mai fost multe.


Problemele lui Reghe le vedeti azi. Vedeti ce bine se descurca si ca antrenor. Va dati seama ce impresie au jucatorii despre el. Ce exemplu demn de urmat este el. Faptul ca nu are treaba cu fotbalul de cam multa vreme, ca ii pleaca oamenii din staf, ca are activitati mass-media! Rusinea tarii, cum il numesc cei de acasa, si baiatul lui cel mic pe care il inregistreaza si forteaza sa faca poze pentru a le posta pe Instagram… poze facute cu forta sa dovedeasca oare ce in proces :) !

Problema lui Reghecampf este mare. Nu intelege ca cel mai simplu este sa inapoieze ce a furat familiei si sa dispara forever. Concluzie! Nu ne intereseaza trecutul sau viitorul amantei. Ne intereseaza lumea in care a cazut Reghe. Amanta Caciuc nu exista pentru familia mea si nimeni nu se intereseaza, cum insinueaza Reghe, de ea. L-am rugat pe Reghe atat: sa returneze ceea ce a sustras in ani familiei si dupa sa dispara pentru totdeauna din amintirile noastre”, a scris Anamaria Prodan la descrierea seriei de fotografii cu iubita sotului sau.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005241 (s)